Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, ti hogyan oldjátok...

Szülők, ti hogyan oldjátok meg hogy a gyerek(ek) mellet egymásra is jusson időtök?

Figyelt kérdés
Természetesen arra gondolok, hogy ha van gyereketek, ti hogyan oldjátok meg mellette a 18+-os dolgot? Bezárkózás vagy más módszer? Volt már olyan hogy véletlen rajta kapott titeket? Hogyan oldottátok meg?

2021. okt. 8. 00:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Este 8-9között leteszem a lányom aludni, és utána 1-2órát egymásra szánunk. Nyilván ez nem arról szól, hogy minden este szexelünk, de ebben az időben beszélgetünk, összebújunk, együtt megfürdünk, stb...

Havonta 1× pedig van egy randiestünk

Ilyenkor a mama figyel a kicsire

Az első hónapokban ez abból állt, hogy otthon főztem valami finomat, gyertyát gyújtottam, megvacsiztunk, megszoptattam a kicsit, jött a mama és én meg párom elmentünk 20-30percre sétálni.

7hónapos kora óta pedig eltudunk menni 2-3óra hosszára mondjuk vacsizni, vagy meginni egy pohár bort

2021. okt. 8. 00:25
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Mi is hasonlóan, 9-re az összes gyerek ágyban van, onnantól “miénk a ház”. 😄 Tudatosan odafigyelünk erre a legnagyobb születése óta, minimum 1,5-2 óra csak a miénk ilyenkor este.
2021. okt. 8. 02:40
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Szintén este, alvásidőben.

Illetve a nagyszülők segítségével vannak gyerekmentes napjaink. Éjszakára még csak most kezdett a nagy ott aludni (2 éves), a kicsi most született, de majd idővel ö is fog ott aludni. Mondjuk addig még van 1-2 év 😆

Aztán majd ahogy nőnek, remélem, olyan is lesz néha, hogy egész hétvégére bevállalják őket. Ha nem lennének ilyenek a nagyszülők, tuti, lenne szitter.

Imádom a gyerekeimet, ők a mindenem, de néha muszáj nélkülük töltődni

2021. okt. 8. 03:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Este lefekvés, aztán mehet a móka 🤷🏼‍♂️ nincs ebben semmi titok, vagy varázslat.
2021. okt. 8. 07:44
 5/18 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs segítség. Általában este altatás után, ajtó becsuk és mehet. Soha nem okozott gondot.
2021. okt. 8. 08:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A déli alvasnal, vagy mikor este elalszik. Nekünk nincs segítség sajnos, csak ennyi időnk van ketten.
2021. okt. 8. 08:24
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

Egyelőre gyakorlatilag sehogy. Minden éjszaka kizárólag én kelek a kisfiunkhoz, a férjem nem ébred fel rá. Fogzik stb, 5-6-szor ébreszt éjjel. Mire elalszik, fél 10. Muszáj aludnom, hogy bírjam az éjszakákat, mivel nappal nem alhatok, hiszen természetesen enyém az összes házimunka is. Így nagyon ritka, hogy este még bármit tudok csinálni. Filmet kb a szülés óta nem láttam. A férjem fektetés után még elvan, szép békésen megvacsorázik, utána megnéz ezt-azt,videót, filmet, vitaműsort. Megteheti, ő utána megszakítás nélkül alhat reggelig minden nap. Kezdek kiégni. Ő azt mondja, semmi gond, majd nagyobb lesz a gyerek, változik ez. Persze, könnyű ezt mondani, neki van énideje, napközben is feltett lábbal ülhet (itthonról dolgozik), én azt se tudom, mikor dőltem hátra a kanapén utoljára. Munka után az idős szüleihez kell mennie, de ha nem, néha csak úgy elkezd youtube-ozni, én meg persze nem látom, hogy most akkor dolgozik még vagy már nem. Az esti játszóterezes is mindig az enyém, pedig nem semmi fizikai megterhelés, még emelgetni kell mindenre. Nagyon fáradt vagyok, 172 centihez 50 kiló lettem, de nem tudok edzeni járni, mert mikor?? Az én szüleim 300 km-re... ilyenkor, mikor azt olvasom itt, hogy minden héten gyertyafényes vacsi meg rendszeres randik, sírhatnékom van. Nyilván mindenki tók simán megoldja és tele vannak energiával, csak én nem...

Bocs kérdező, ez most kijött.

2021. okt. 8. 08:27
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
#7 próbáltál már beszélni vele? Mi volt a reakciója? Gyerek előtt is a tiéd volt az összes házimunka?
2021. okt. 8. 09:44
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
7: úgy oldjuk meg, hogy nem ilyen paraszt a férjünk, nem csinál úgy, mintha neki nem lenne gyereke. Bocs, nekem is kijött.
2021. okt. 8. 09:54
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
7-es:sokkal nagyobb problémák vannak Nálatok mint a randik hiánya. Közösen vállaltátok a gyereket, tessék befogni a férjedet is. Mondd el Neki amit ide leírtál. Ennek nagyon nem lesz jó vége...
2021. okt. 8. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!