2/22 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt :)
Kicsit retro nev de nagyon tetszik nekem ,Berninek beceznem
2021. okt. 5. 23:53
4/22 anonim válasza:
Nem
Miért nem szavazást csináltál?
5/22 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik. Csak Pásztor a vezetéknevünk és nem akartunk egy bernipásztort😅 Foleg, hogy a nagyobbik lanyunkat Dalmának hívják es nem akartuk emiatt sem adni. (Ugy hangzott volna, mintha kutyákról neveznenk el a gyerekeinket.)
6/22 anonim válasza:
Ezen a bernipásztoron jót mosolyogtam :) amúgy vezetéknév nélkül is fogják így csúfolni a Bernit, just sayin'.
7/22 anonim válasza:
#6 Ugyan miből gondolod? Nekem soha nem jutna ez eszembe, es a 2 Bernadett közül akit ismerek, őket sem csúfolta így senki soha...
10/22 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, túl erőteljes hangzású. És a Detti becézés is borzalmas szerintem. Vki Bettinek becézi, de akkor meg miért nem a Bettina nevet adta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!