Bernadett névhez milyen második nevet adnátok?
1. Hogy tetszik ez a név?
2. Ti adnátok hozzá második nevet? Ha igen mit?
3. Nektek melyik női név tetszik a legjobban?
4. Nektek melyik férfi név tetszik a legjobban?
Szép név de 2.at csak akkor adnék hozzá,ha rövid a vezetéknév. Tapasztalatból mondom,nagyon nagy kicseszés ha hosszú neve van valakinek.
Kedvenc női nevem a Bella.Ha kislányom lett volna így hívják,de fiam lett ezért Milán a neve :)
Szia!
Nekem tetszik de elég hosszú úgyhogy rövid második nevet adnék, ha muszáj lenne. Amúgy nem hiszem hogy adnék neki.
Bernadett Anna
Bernadett Alíz
Bernadett Réka
Bernadett Fanni
Bernadett Zita ------ (valami rövidet és szépen csengőt)
Nekem a kedvenc női nevem a
Viktória
Natasa
Noémi
Kedvenc férfi név:
Dominik
Dániel
Viktor
Benett
Szerintem a Bernadett szép név, nem is túl gyakori, talán ha két embert ismerek, aki ezt a nevet viseli... Nem adnék mellé másik nevet, mert önmagában is szép, méltóságteljes.
Női nevek közül nekem a kedvencem a Villő és az Éva, férfi nevek közül az Áron és a Gergő tetszik.
Gyönyörű név :) én is adnám.
Csak rövid második nevet adnék, pl. Éva.
Kedvenc női nevem nincs, bajban leszünk ha lányunk lesz, a kedvenc férfi nevem a Vilmos :)
Nem tetszik
Adnék, hadd legyen szegény gyermeknek egy szép neve is. Noémi
Julianna, Karolina, Abigél
Péter, Szabolcs, Albert
*Ja és kedvenc női nevem Leona
kedvenc férfi nevem: Zalán
Ja és a Bernadett az áltagos és a nagyon szép között van , és erősen húz a nagyon szép felé. Jó név
Szerintem szép név. Főleg Dettinek becézve tetszik, a Betti annyira nem szimpatikus számomra.
Nem adnék második nevet, ha mégis akkor csak valami rövidet.
A kedvenceim: Lilla, Noémi, Natália, Kornél, Dénes, Ádám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!