Betti (na) vagy Detti (Bernadett) a jobb?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 15:34
1/19 anonim válasza:
Én Bettina vagyok és nem szeretem a nevem, szóval részemről Bernadett.
2/19 A kérdező kommentje:
Szerintem szép neved van, legyél büszke rá :) De köszönöm a választ!
2019. ápr. 1. 15:37
3/19 anonim válasza:
Kinek mi. Nekem a Bernadett név jobban tetszik.
4/19 anonim válasza:
Mindkettő szép, azért inkább a Bernadett, mert azt Bettinek meg Dettinek is lehet becézni.
6/19 anonim válasza:
A Bernadett jobban tetszik, de “Detti”-nek becézve még sosem hallottam. Nálunk Berninek hívjuk a Berniket. :)
7/19 anonim válasza:
Anyukám Bernadett, Bettinek hívjuk. A Bernit utálja, a Dettit mèg nem hallottam senkitől
8/19 anonim válasza:
Szerintem mindkettő szép, nőies, abszolút vállalható név. Személyes szimpátia a Bernadett felé húz, de tényleg mindkettő jó.
9/19 anonim válasza:
6os vagyok. Lemaradt, hogy nekem a Bettina valahogy nem tetszik , vagy simán Tina, vagy a Bernadett Betti becézése tetszene
10/19 anonim válasza:
Igazán egyik sem tetszik, de inkább Bernadett. Lehet Berni, Betti, Detti. Akit személyesen ismertem lányt, előbbi kettőt használta, de a Detti is gyakori (személy szerint ez tetszik nekem a legjobban), ott van pl Vágó Detti(színész), ő is Bernadett. (Anyukáknak onnan lehet ismerős, hogy ő a hangja a Jégvarázd Annájának. Meg Tianának. És Arielnek a harmadik részben.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!