7.vagyok
"Nekem is a Bettina,de én simán Bettiként adnám.Sokkal szebb így szerintem,meg amúgy is mindenki Bettizni fogja."
Dehát, ha úgyis Bettizik, akkor minek megspórolni róla azt a pár betűt; legalább nem becenéven, hanem tisztességes, komoly néven lenne anyakönyveztetve.
Amúgyis, ha már valakit Bettinek/Bettinának hívnak, hadd döntse már, és hadd válthasson legalább Tinára; ami meg tök jó:) Én a Bettinához meg a Bettihez úgy önmagában véve egy kövérkés kislányt tudok elképzelni, a Bernadetthez meg egy felnőtt embert, aki meg manöken alkat, meg komolyabbnak is képzelek, mint egy Bettinát. Ettől függetlenül jó a Bettina név is, tehát rendben van, de én nem szeretem; a Bernadettet viszont pl én nagyon szépnek találom. De amúgy okés tökre , hogy pl mások meg tök más véleményen vannak, az is rendben van. :) Szal rendben van mind a kettő név, de a Bernadett név számomra sokkal szebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!