11/19 anonim válasza:
Én el tudok vonatkoztatni az ismerőseimtől, de a Bettina nekem az egy kövérkés kislány , és kész:D Mármint asszociáció(m) szerint:):):):)
12/19 anonim válasza:
Jajj, ezek a tínákat nem bírom.... Bettina, Krisztina, tök mindegy, de....
13/19 anonim válasza:
Én is csak nagydarab Bernadetteket ismerek, Bettinàk viszont karcsúk :)
14/19 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Bettina:)
Amúgy a #10-essel 100%-ban egyetértek😂
16/19 anonim válasza:
Mi lett végül a kicsilány neve? :)
Én Bettina vagyok, és ma már egy egészen ritka, különleges név :) Bettynek hívnak. Sokkal jobb mint a Berni, ami inkább hangzik fiús névnek mint lánynak.
Jaa, és ha már a külsőségekbe is ennyire belementek páran: magas, vékony, hobbi szinten fotó modellkedő lány vagyok, semmi közöm mégcsak a "molett" szóhoz sem, nemhogy a kövérhez!
17/19 anonim válasza:
Egyik rosszabb, mint a másik. Előbbi pitsás, utóbbi medvés.
18/19 anonim válasza:
#17 elég primitív dolog egy névre rámondani, hogy "pitsás" vagy állatnévhez hasonlítani! Alapvetően mind a két név gyönyörű, egyikbe sem lehet belekötni, de a Bettina nőiesebb, röviden ennyi!
19/19 anonim válasza:
Bettina tetszik, az szexi! ;)
Bernadettek nem valami szép lányok (akiket eddig ismertem). :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!