Melyik nevet adnád a gyerekednek? Gréta, Kamilla, Lilla, Liza, Bernadett, Flóra Szabolcs, Levente, Zalán, Benedek, Boldizsár, Kornél
Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 13:56
1/34 anonim válasza:
Ezek közül egyiket se, ne haragudj
3/34 manó1235 válasza:
Liza, Kamilla, a fiúkból egy sem tetszik :(
5/34 anonim válasza:
Tök jó nevek!
A legjobban tetszenek
Kamilla, Flóra
Szabolcs, Benedek Kornél
6/34 anonim válasza:
Lányok közül: Bernadett
Fiúk: Szabolcs vagy Benedek
8/34 anonim válasza:
Lány nevek közül nekem ezekből a felsorolásból ami a legjobban tetszik, az a Kamilla, a második legjobban tetsző pedig a Flóra.
Fiú nevek közül a Zalán nekem nagyon nagy favoritom, egyszer lesz egy kisfiam, és majd passzolni fog a párom nevéhez, akkor ezt a nevet szánom neki. Persze, ha a páromnak is majd tetszik. Ezek közül a nekem második legjobban tetsző pedig a Szabolcs.
9/34 anonim válasza:
Lány: Gréta, Flóra
Fiú: Levente, Boldizsár, Kornél
10/34 anonim válasza:
A lányok közül: Grèta, Lilla.
A fiúk közül a Kornèl tetszik, a Szabolcsot pedig adtam is, így hívják a fiamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!