Simon, Lőrinc vagy Boldizsár - Gerda vagy Imola melyik neveket választanátok?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Péteri
A tesók neve - szeretnénk hasonló stílust - Sebestyén és Lénárd. Ezekhez melyik illik jobban?
2013. ápr. 21. 22:20
2/18 anonim válasza:
Hú, nem az én neveim ezek..., de ha választani kell, akkor Boldizsár és Imola. Bár az Imola nem igazán megy a Péterihez, mert az i betűk egybeesnek. Úgyhogy legyen akkor a másik név, a Gerda. Bár úgy meg PéteriG...mindegy. Nem tduom.
3/18 anonim válasza:
A fiúk közül nekem egyik sem tetszik, így nem tudok dönteni. Viszont a Gerda nálam is benne volt a kalapban- sajnos a páromnak nem tetszett. Én a Gerdát választanám. :-)
4/18 anonim válasza:
Lőrinc és Gerda
(ismerek Sebestyén és Lőrinc tesókat:D)
Amúgy nekem nagyon tetszenek a nevek, a Simon nem a kedvencem de a többi nagyon. A meglévő gyerkőcöké is:)
5/18 anonim válasza:
Boldizsár - Gerda
Az Imoláról egyértelműen az Imola nevű község jut eszembe Borsod megyében.
7/18 anonim válasza:
Simon. Ha i-re végződik a vezetéknév, nem szerencsés az Imola.. (a Gerda meg nagyon kemény, egy fiú vez.névhez még inkább) Léna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!