Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Lőrinc névről?...

Mit gondoltok a Lőrinc névről? Születendő kisfiúnknak adnánk ezt a nevet.

Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem az elmúlt egy-két évben nagyon megtetszett ez a név:) Kisfiúnak, felnőttnek is nagyon jó!
2013. márc. 18. 11:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik!
2013. márc. 18. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, listás is volt, de lányaim lettek.
2013. márc. 18. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszik,apának favorit volt, de lekenyereztem a Lukáccsal! :) végül lánykánk lesz :D
2013. márc. 18. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagy kedvencem a Lőrinc név, de a férjemnek nem tetszik. De puhítom.
2013. márc. 18. 13:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi lányok! :)

Sokat vacilláltunk mi is legyen a neve,aztán ez mellett döntöttünk.Nincs semmi rokon,ismerős aki Lőrinc lenne,Ti milyen kisgyereket aztán felnőttet képzeltek Lőrincnek?

Én olyan a "szeme sem áll jól" típusnak képzelem.:)

2013. márc. 18. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen cuki kisfiút, mint N. Kristófé.

2013. márc. 18. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Végül is nem rossz. Én nem igazán tudok nevekhez ismeretlenül embert társítani.
2013. márc. 18. 14:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvenc nevem a Lőrinc. Az a vicc, hogy mikor nálunk volt téma ez a név, pár éve, akkor mindenki hüledezett, hogy na-ne-már-hogy-hát-még-öregapám-is-szégyellné-mér'-nem-lesz-inkább-rikárdó... és most meg... kész öröm számomra, hogy ennyien kedvelitek ezt a nevet. Változnak az idők.

Lányomnál dettó, ott is megkaptuk,hogy 500 éve nem hívnak így senkit, és most az ő neve is eléggé felkapott lett, talán túlságosan is.

Szerintem nem bánjátok meg, ha ezt választjátok, az én Lovagom-Szerelmem a példa rá, hogy tökéletes egy ilyen kis gézengúznak :)

2013. márc. 19. 15:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Én is örülök,hogy tetszik azért valakinek....

Nálunk is mindenki leszólta,de legalábbis meghökkent mikor megtudta, nem mintha bármi közük lenne hozzá.

Szép napot Nektek!

2013. márc. 20. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!