Mit gondoltok a Lőrinc névről? Születendő kisfiúnknak adnánk ezt a nevet.
Köszi lányok! :)
Sokat vacilláltunk mi is legyen a neve,aztán ez mellett döntöttünk.Nincs semmi rokon,ismerős aki Lőrinc lenne,Ti milyen kisgyereket aztán felnőttet képzeltek Lőrincnek?
Én olyan a "szeme sem áll jól" típusnak képzelem.:)
Nekem a kedvenc nevem a Lőrinc. Az a vicc, hogy mikor nálunk volt téma ez a név, pár éve, akkor mindenki hüledezett, hogy na-ne-már-hogy-hát-még-öregapám-is-szégyellné-mér'-nem-lesz-inkább-rikárdó... és most meg... kész öröm számomra, hogy ennyien kedvelitek ezt a nevet. Változnak az idők.
Lányomnál dettó, ott is megkaptuk,hogy 500 éve nem hívnak így senkit, és most az ő neve is eléggé felkapott lett, talán túlságosan is.
Szerintem nem bánjátok meg, ha ezt választjátok, az én Lovagom-Szerelmem a példa rá, hogy tökéletes egy ilyen kis gézengúznak :)
Köszönöm mindenkinek!
Én is örülök,hogy tetszik azért valakinek....
Nálunk is mindenki leszólta,de legalábbis meghökkent mikor megtudta, nem mintha bármi közük lenne hozzá.
Szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!