Lőrinc, Levente, Boldizsár, Iván, Olivér? Ti melyik fiú nevet választanátok? Szerintetek mennyire gyakoriak ezek?
Lőrinc -aki a dinnyébe pisil augusztusban
Levente -gyáva levente a mondás szerint
Boldizsár -a 3 királyok egyike (Gáspár, Menyhért, Boldizsár)
Iván -Kamarás Iván
Olivér -Twist Olivér
Szóval nekem ezek jutnak eszembe kapásból ezekről a nevekről, és ezért nem is tudok elvonatkoztatni egy percre se.
De ha nagyon kéne választanom, akkor talán Levente, de a többi kötődés nagyon erős, ezért nem adnám.
Nekem egy Olivérem van, úgyhogy ezt választanám.
A gyakoriságal kapcsolatban keresd meg a tavalyi listát a 100 legygakoribb nevekről. Ha jól emlékszem a Levente benne van az első 5ben, tehát elég gyakori, az Olivér a 40. hely körül lehet. A többi nevet nem tudom. Bár mostanában az ismerősök között, vagy a játszótéren egyre több Boldizsár, Bendegúz van
Még egy szavazat az Olivér mellett :)
Nem is gondoltam, hogy ennyi embernek tetszik.
Egyébként ezek most mind kezdenek divatos nevek lenni, talán csak az Iván nem annyira.
Én is az Olivér nevet választanám. A többit semmiképp. Nálunk minden 3. gyerek Levente...
Szerintem az Olivér nem is annyira gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!