Melyik hangzik jobban? Magyar Lázár/ Botond/ Zsombor/ Boldizsár? Van már egy Ricsikoppányunk, meg egy Jázminunk.
Zsombor.))
Lázár,Boldizsár nekem nem tetszik.
esetleg a Botond.
No, én pont a másik kettőre szavazok :-)
Zsomborral és Botonddal ugyanis Dunát lehet rekeszteni manapság. Szóval ha nem szeretnéd, hogy ha elkiáltod magad, hogy Zsombor, akkor 20 gyerek rohanjon hozzád, akkor Lázárnak vagy Boldizsárnak hívod. Személy szerint a Lázár jobban tetszik a kettő közül...
Nálam a Lázár az abszolut favorit! Ha fiú lakna a pocakomban, mi is ezt a nevet adtuk volna!!! De hát nagyon úgy tűnik, hogy kislányunk lesz!
29 hetes pocis
szerintem Magyar Lázár Zsombor hangzik a legjobban
nekem Bendegúzom van :-)
Köszönöm a válaszokat!
Leginkább a Lázárt adnám, a Botondot is el tudnám képzelni. A másik kettő a férjem szerzeménye, még szoknom kell őket:)
Botond vagy Boldizsár.
Az én kisfiam Botond, és Őrajta kívül nem ismerek másik Botondot. Viszont 3 ismerősnek is Lázár babűja született az elmúlt 1/2 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!