Lőrinc, Levente, Boldizsár, Iván, Olivér? Ti melyik fiú nevet választanátok? Szerintetek mennyire gyakoriak ezek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 15:14
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek!Nagyon aranyosak vagytok. Az igazat megvallva az Olivér még csak tegnap került fel a listára. Nem gondoltam, hogy ennyi mindnekinek tetszik ez a név. :-)De biztos, hogy ez lett a nyerő, a szavazatok alapján.
2010. máj. 31. 19:05
13/20 anonim válasza:
Mind szép név!
Felénk rengeteg Olivér és Levente van!
Így nekem a Lőrinc és az Iván a nyerő. Boldizsár se rossz :)
14/20 anonim válasza:
Levente nagyon gyakori lett az utóbbi időben. Én a Boldizsárra szavazok, nekem nagyon tetszik!
15/20 anonim válasza:
Nekem az Olivér nyálas( nem akarok senkit megbántani).Meg a Levente is...
Boldizsárhoz, Lőrinchez vagány kiskölköt képzelek:)
17/20 anonim válasza:
Olivér nekem is tetszik. Ha a barátnőm nem adta volna ezt a nevet a kisfiának, nálunk is listás lenne.
A Lőrinc is tetszik még.
18/20 anonim válasza:
Nekem az Iván és az Olivér tetszik.
19/20 anonim válasza:
Levente nagyon gyakori, a többi is sokszor előfordul, nekem csak az Iván tetszik.
20/20 anonim válasza:
A Levente felénk borzasztóan felkapott lett.
Az Olivért szeretem, mégsem adnám.
Boldizsár is egyre több van, és nem is tetszik annyira.
Az Ivánt kifejezetten utálom.
A Lőrincet régen gyűlöltem, de megismertem egy aranyos tizenéves fiút ezzel a névvel, és nagyon megtetszett. :) Mindenki Lőcinek becézi, szerintem aranyos. Nem is gyakori, hagyományos, szép név.
Én a Lőrincre voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!