Simon, Lőrinc vagy Boldizsár - Gerda vagy Imola melyik neveket választanátok?
A vezetéknév Péteri
A tesók neve - szeretnénk hasonló stílust - Sebestyén és Lénárd. Ezekhez melyik illik jobban?
Lőrinc a világ legszebb neve NEKEM!!! :)
3 éves Lőrincem mellé, én még egy Vince babát szeretnék! :D
Szép estét mindenkinek!
Nahát...nekem is a nagyobb fiam Lénárd, most lányt várunk és szintén Imola és Gerda nevek maradtak...de érdekes:D
Na szóval a Péteri után az Imola olyan furán jön ki a 2 I miatt de ugyanakkor nagyon szép a név, mi Mollinak becéznénk. és ha úgy lennél vele hogy ránézel és akkor eldöntöd melyik név legyen? (úgy értem szülésnél) a 2 név amúgy jellegében meg hangzásában is eltér teljesen, nincs megérzésed hogy inkább melyik lehet a ti kislányotok? (már persze mikor biztos lesz hogy kislány).
A fiúnevek közül nekem egyértelműen a Simon a favorit, nekem amúgy ez nagyon tetszik csak a férjem leszavazta anno.
Nekem tetszik mind az 5 név :)
A Péteri Simon nekem tetszik, van egy Simon Péter nevű ismerősöm :P
A Lőrinc is jó, és illik a tesókhoz.
Boldizsár is nagy jó :)
Gerda kemény, de szerintem karakteres név, a péterihez jobban illik.
Az Imola nekem is nagy kedvenc, második névnek szeretném majd adni, mert a mi családnevünk is i-re végződik.
Mit szólnál a Gerda Imola pároshoz, szerintem jól hangzana.
A Boldizsár és a Lőrinc csúnya nevek szerintem, ezek közül a Simont választanám. A lánynevek nem tetszenek, de elfogadhatóak, azok közül nem tudom melyiket választanám.
Boldizsárról a Rózsaszín pitbull dala jut eszembe
Lőrincről a dinnye
Imoláról az egykori F1-es helyszín
Simonról Szent Péter
Gerdáról az, hogy a filmek végén szokták mondani Pikali Gerda nevét
persze ez csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!