Mi a véleményetek a következő nevekről? Lilla, Liza, Lívia, Kamilla, Flóra, Gréta, Bettina, Bernadett, Olívia, Jázmin
Lívia, Kamilla, Olívia ami tetszik és adnám is, a kislányomat is Olíviának hívják.
A többire se mondom hogy vállallhatatlan nevek, mert nem azok, elég vállallhatóak, viszont én a gyerekemnek nem adnám.
Kamilla tetszik legjobban.
A többit nem adnám, főként ronda az Olívia, Bettina.
Lilla - Szép név, de nagyon gyakori,emiatt kicsit unalmas is , igy nem adnám,de nem rossz választás.
Liza- A hangzása szép, de az Elizabeth egyik becézése, az meg nem tetszik, így nem adnám, ráadásul 2 kutyát is így hívnak a környékünkön.Ettől függetlenül szép egy gyerekenek is.
Lilla - Szép név, de nagyon gyakori,emiatt kicsit unalmas is , igy nem adnám,de nem rossz választás.
Liza- A hangzása szép, de az Elizabeth egyik becézése, az meg nem tetszik, így nem adnám, ráadásul 2 kutyát is így hívnak a környékünkön.Ettől függetlenül szép egy gyerekenek is.
Lívia - Eddig semmleges volt, mostanában egyre jobban tetszik, lehet adnám is, bár nem listás.
Kamilla - Nagyon tetszik, de sajnos lakik a környékünkön egy nagyon unszimpatikus,igénytelen roma lány ezzel a névvel, ez egy kicsit "beárnyékolja" nekem ezt a különben elegáns, felnőttként is szép,nőies nevet.
Flóra - Nekem nem tetszik, de nincs vele semmi baj, max.annyi hogy szörnyen gyakori, de szép név.
Gréta: Tetszik ez a név,de van pár ilyen nevű ismerősöm és mindegyik ellenszenves személyiség és hozzájuk kapcsolom, de amúgy jó választás,ha elköltözöm innen, lehet fogom is adni.
Bettina - Ez gyerek korom óta nem tetszik, valahogy van valami ellenszenves a hangzásában,egy hisztis libát képzelek hozzá(akiket ismerek azok is), komolytalan névnek tartom.
Bernadett- kicsit kemény hangzású, nem tetszik, de normális, vállalható név gyereknek is,felnőttnek is.
Olívia- tetszik,lágy hangzású,nőies név.Adnám is , de nemrég született egy ilyen nevű baba a rokonságban.
Jázmin - Picit kislányos, de jó név, bár ismerek egy roma kislányt ezzel a névvel, ettől függetlenül tetszik.
Azt hiszem a Líviát,Kamillát vagy Olíviát adnám, leginkább a Kamillát.
Tetszik: Liza, Kamilla, Bettina
Elmegy: Flóra, Olívia, Lilla, Jázmin
Nem tetszik: Lívia, Bernadett Gréta,
Nagyon szép:Kamilla, Flóra, Olívia, Jázmin
Nagyon szép és közepes között:Lilla, Liza
Közepes név, semleges:Lívia, Gréta, Bernadett
Nekem nem annyira tetszetős név: Bettina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!