Mit szóltok ezekhez a nevekhez?
Figyelt kérdés
A 3 éves kisfiunkat Botondnak neveztük el. A tesók Balázs és Bernadett lennének. Vezetéknév: Nagy.2018. jan. 4. 13:44
2/8 anonim válasza:
Teljesen normális, jó nevek. Nem a kedvenceim, de ez csak ízlés kérdése.
4/8 anonim válasza:
Normális nevek. Habár nekem a Balázs nem tetszik. A Bernadett egyik kedvenc. (Végre normális lánynév és nem Lili, Hanna, Míííjjjjaaa és társai.)
5/8 anonim válasza:
Mindkettő szép, de az, hogy Nagy Balázs kicsit hülyén hangzik.
(Nekem ami tetszik lánynév, szintén azért ejtettem, mert nem passzoltl a vezetéknévhez.)
6/8 anonim válasza:
Jók.
Mondjuk mindenképp min. 3 szótagos nevet választanék ilyen rövid vezetéknévhez, a Nagy Bernadettnek sokkal jobb a ritmusa, mint a Nagy Balázsnak.
Én nem adnék ugyanolyan kezdőbetűset, de mivel neked meg direkt ez tetszik, így mindegy is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz. Igazából a Boldizsár és a Benedek is tetszik, az utóbbi a férjemnek nem. A Boti meg Boldi becézés pedig nagyon hasonló.
2018. jan. 4. 22:11
8/8 anonim válasza:
Benett, Benjámin, Brúnó?
A Benedek szép és passzolna is, kár, hogy a férjednek nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!