Liliána, Kíra? Mit szóltok az alábbi nevekhez?
Liliána, Kíra, Boglárka, Fanni, Kitti, Blanka, Szandra.
A vezetéknév:Cserepes
Jol atgondoltuk és mi ezek a nevek közül szeretnénk választani. Van egy testvére is, Réka Anna, tehát azert nem írtam ezeket aneveket, mert még ezek is tetszenek. Szeretnem ha segítenétek a fent lévő nevek közül választani. Termeszetesen csak tanácsokat szeretnénk.
A Fanni tetszik a legjobban a felsorolatk közül, az a kedvenc nevem :)
Tetszik a Liliána és Kitti is. A Boglárka se rossz.
Kíra nekem kutyanév, sajnálom. A többi csak nem tetszik.
A Liliána és a Blanka tetszik a legjobban.
Engem a Cserepes Boglárka emlékeztet a Cserepes Virág-ra :)
Virágneveket én semmiképp nem választanék a helyedben a vezetéknevetek mellé, mert tényleg egy cserepes virágra asszociálnak az emberek. Így a Boglárkát és a Liliánát kizárnám (habár valóban szép nevek).
Réka Anna nevű testvér mellé én valószínűleg szintén két nevet próbálnék adni a babának is.
De nagyon oda kell figyelni, pl. a Cserepes Blanka Kíra esetében "kaka" jön ki a két név határán, szóval ezt sem ajánlom. :'D
Szerintem én ezek közül a Cserepes Kíra Blanka nevet választanám.
Ha csak egy nevet szeretnétek adni, akkor nekem a Cserepes Blanka / Cserepes Kitti / Cserepes Kíra tetszik a legjobban.
A Szandra, Fanni nevek annyira nem passzolnak nekem a vezetéknévhez, de amúgy sem tetszenek nekem, valószínűleg ez is befolyásolja a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!