Csak én gondolom, hogy túlzás, amit a mostohalányom csinál a ruhák terén, vagy tényleg az?
A ruháknál rossz a helyzet, keveset mondok, hogyha napi 3-4 váltás ruhával megússza a napot.
Elmegy az iskolába --- 1. Váltás ruha
Hazajön az iskolából --- 2. Váltás ruha
Pizsama --- 3. Váltás
Ha hazajön az iskolából, átveszi a második váltás ruháját, és mondjuk elmegy a boltba, vagy barátokkal találkozik, akkor nem veszi vissza az elsőt, a másodikat lecseréli, és jön a 4. Váltás ruha. Nyáron sokkal rosszabb a helyzet, mert akkor van, hogy leizzad. Nem beszélve arról, hogy van olyan, hogy leeszi, leissza.
Ezt akárhogy számoljuk, 3-4 póló, 3-4 felső, 3-4 nadrág. Plusz zokni, bugyi, sport melltartó.
Tesi cuccát is naponta cseréli, pedig semmit nem csinálnak tesin.
"Bár ilyen helyzetben nem kerülnék, mert van bennem annyi, hogy gyalog megyek"
🤣😂🤣
Mondja ezt az, akinek a hátsójára nőtt az autó. Na pont az fog 3 km-t gyalogolni a boltig, ahelyett hogy felüne 6 megállóra.
Igen, én nem is bánom. Inkább a szép tiszta autó, minta retkes villamos, vagy busz. Ha fizetnének sem szállnék fel rájuk.
Az én autóm pont nem az, mert mi megújuló energiából nyerjük az áramot (napelem, szélenergia). Ez kíméletes a környezet szempontjából.
Biztos van, aki szén égetéséből nyeri ki az energiát az elektromos autójába, de az nem én vagyok. Merthogy az tényleg szennyezi a környezetet.
Szerintem normális. Én is izzadok átlagosan, használok ilyen alkoholos izzadásgátlót, gyógyszertári cucc, meg sima dezodort, de felsőt ritkán veszek fel kétszer, mert kellemetlen, nem tiszta, ha már voltam benne pár órát a városban(tömegközlekedek is, de azt a kabát ugye felfogja. Nadrágot többször hordok, mondjuk max 3x egy héten, mielőtt szennyes lesz, de az már nagyon max, ugyanis kinyúlik hordástól, mosásnál meg kellemesen összemegy eredeti méretre, ha farmer.
Szerintem tök oké a gyerek, egyszerűen kiöltözik boltba is(én is szeretek kiöltözni oda, tele van ismerőssel), meg kiöltözik, ha bulizni megy. Ezek normális dolgok. Az is, ha otthonra nem csiniben van, én melegítőt hordok meg nagypulcsit. Ebben ki nem lépek sehova, hajléktalannak néznének. Iskolába mezei ruhákat kell hordani, tök oké, hogy nem azt a zárt pulcsit és béna farmert veszi, amiben naponta jár suliba. Fogd fel úgy, hogy neki a bolt is program, a haverozás is program.
Nem tudom mi bajod vele, szerintem így kell csinálni. Felsőt gyakrabban cserélni, nadrágot ritkábban, itthonra itthonit, suliba sulist, szórakozásra szebb holmit felvenni. A pizsamát szóra sem méltatom, az már szinte trollkodás, én 3 naponta cserélem, miben alszom(nálam ez hálóing), gondolom nem új pizsit vesz naponta.
Szerintem csak az a bajod, hogy több programja van, ezért tűnik soknak. Ha otthon gubbasztana, nem menne sehova, akkor csak otthonit vesz fel, nem?
Mondd meg neki, hogy a saját ruháit maga mossa, vasalja, rendezze. Ezek után pedig ne érdekeljen a dolog.
Amúgy tényleg hány éves? Én is jót kuncogtam azon, hogy leeszi, leissza a ruháját, de melltartót hord. :-)))
Az alap ugye hogy amiben elmegyek dolgozni, abban nem vagyok otthon és sem a munkás, sem az otthoniban mem megyek szórakozni.
Jah és egyikben sem alszom..
Annyi , hogy attól függően mi mennyit van rajtam, nem dobom azonnal le.
Pizsama mondjuk 3 napog használható szerintem
Nem tudom mit kell rajta nevetni, felnőtt vagyok és ha sietek, én is leeszem/leiszom a dolgaimat. Autóban, buszon, séta közben leiszom magam, a burgerben meg hamburgerezőben, néha gyrosnál meg szépen szétesik a cucc, amit eszem, de ha itthon filmezés közben nyomom magamba fekve a töltöttkáposztát, az is csöppent már rám.
Továbbá szoktam beleülni véletlen koszba, vagy nekidőlni falnak, és akkor a ruhám koszlódik. Ezek teljesen normális dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!