Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem túlzás ez, ennyit fizetni?

Nem túlzás ez, ennyit fizetni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mások véleményére, válaszára is. Van itt olyan szülő akinek valamilyen edzésre, táncra, kézműveskedés..mindegy. Amire járt a gyereke. Most a vírus miatt minden online van,szóval az a kérdésem hogy akinek megtartják ilyen formában az gondolom kéri továbbra is a havi tandíjat. Nekünk tegnap mondta a tánc tanárunk hogy kéri a pénzeket, 8000 ezret. Kicsit soknak tartom ebben a helyzetben, főleg így hogy online van.. És a tanár nagyreszt csak ül. Persze nem várnám el ingyen,ahogy senki sem, de ez túlzás.
2020. dec. 1. 08:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%
Nézd, gondolom neki is van gyereke, élete, egy csomóan lemorzsolódnak, sztem próbálja fenntartani az életét.
2020. dec. 1. 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk valamennyivel kevesebbet kér az edző, mivel jó pár gyakorlatot nem is közösen csinálnak, hanem kapunk egy útmutatót, és mi edzzünk a gyerekkel. Mondjuk ezek főleg erősítő gyakorlatok, de eszébe nem jutott volna ugyanannyit elkérni.
2020. dec. 1. 08:54
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Eszembe nem jutna ugyanannyit fizetni, hisz amit érte kapok sem ugyanaz .
2020. dec. 1. 09:06
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Mi judora járunk/jártunk. Jelenleg youtube videókat küldenek az edzők, ingyen...

Múltkor a FB-on hirdettek egy online bábelőadást, gondoltam milyen klassz lenne megnézni. Aztán leesett az állam, 5e Ft lett volna a jegy rá, így köszönöm, nem kellett - meg lehet nézni a youtube-on is, ha akarjuk.

2020. dec. 1. 09:08
 5/17 anonim ***** válasza:
28%
Teljesen természetes, hogy ugyan annyit fizetek. ( most mondjuk még nem álltunk onlinera, de tavasdzal volt). Megkapom a szolgáltatást.
2020. dec. 1. 09:10
 6/17 A kérdező kommentje:
Első, igen tudom neki is van élete, esetleg gyereke, de én is úgy gondolom hogy nem azt a színvonalat nyújtja amit kaptunk eddig táncórán,ezért az itthoni ugra bugriért meg 8 ezer sok,csak közben meg hülyén érzem magam hogy ezen jár az agyam.
2020. dec. 1. 09:11
 7/17 anonim ***** válasza:
40%

Ami ugyanaz: a tanár ugyanannyi órát eltölt ezzel a tevékenységgel.

Ami más: nem szükséges terem hozzá. Ha ezt bérelték a táncóra idejére, akkor logikus lenne, ha ennyivel kevesebbet kérne. Ha viszont a helyszín adott volt: pl. az iskola épületében, amit ingyen biztosítottak a tánctanár részére, és pont ezért olcsóbb is volt a tanfolyam, akkor viszont a költségei nem csökkentek az online óra miatt, tehát logikus, hogy a díja sem csökken.

2020. dec. 1. 09:34
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
A fiam tavaly járt rajzszakkörre. Tavasszal ugye online tartották,ami annyiból állt,hogy fb-on elküldte, hogy mit rajzoljon le és ennyi, küldjük vissza majd jött a számla. Én bizony nem fizettem ki csak a felét utaltam át, hiszen nem kapta meg a teljes szolgáltatást. Itthoni felszereléssel készültek a rajzok, amik ugye nem profi eszközök. Azért járt szakkörre, hogy megismerje a különböző módszereket (pl. szénnel rajzolás, olajfesték, stb.), na én itthonra hobbiból nem veszek ilyeneket csak azért mert egyszer kipróbálja, erre jó a szakkör, én nem is értek hozzá, hogy hogyan kell ezeket használni, de egy képzett rajztanár igen, ő tudja megmutatni/tanítani neki. Ezt a tudást nem kapta meg, nem is járt érte díjazás. Ráadásul az egész rajztól úgy elvették a kedvét,hogy ebben a tanévben már be sem íratkozott.
2020. dec. 1. 09:37
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező! Az mit takar egy tánctanárnál, hogy nagyrészt csak ül?

Mert ha nagyrèszt csak ül, akkor hogy töltene ugyanannyi időt ezzel a tevékenységgel?

2020. dec. 1. 09:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én magam jártam tornázni, most online óra van. A bérlet annyiban változott, hogy 2 alkalom után van egy bónusz óra. Vagyis 2-őt fizetek 3 alkalomért.

A gyerek fejlesztő tornája egyelőre meg van tartva, az egyéni szóval arról nincs infóm.

De nagyon nem tudsz mit csinálni, ha nem ad kedvezményt, max nem járatod oda a gyereket tovább.

2020. dec. 1. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!