Nem túlzás ez, ennyit fizetni?
Szerintem nem túlzás. Te most miért füzetet a tanctanárt úgy amúgy? Babysitternek vagy a szakértelme miatt? Ertem, hogy minden kicsit más, de pont ezért az ő dolga is nehezebb online. “Csak ül”. Miért tancórán talán táncikál? Az edzők általában nem csinálják a gyerekkel együtt a dolgokat csak max amíg megmutatja. Azt meg online is tudja.
En pl online gyogytornázom. Meg se fordult a fejemben, hogy a gyógytornász “csak ül”. Pedig igen.
Nem olvastam a kommenteket...
Nekem a két kisebb sportol.
10éves a fiam, ő versenyszerűen hokizik. Náluk sok edzés elmarad, vagy át van szervezve, vagy máshol van tartva. A csapat is el van osztva 2 fele sokszor, úgy edzenek. 15ezer helyett csak 8at fizetünk amióta ez a helyzet.
A 12éves lányom táncol. Ott online orák vannak most, a versenyek sorra maradnak el. A tanár szemrebbenés nélkül ugyan úgy elkéri a 14ezret havonta. Emellett most vetetett 20ezerért versenyruhát, mikor verseny sincs kilátásba...
Olyan okokkal fizetteti, hogy terembérlés, meg internet használat...
A terem a sajátja, az internet meg nem hiszem, hogy csak erre kell neki. Azota megvette a legujabb elektromos bmw-t, illetve a házukat is le fogják cserélni.
Mikor elkezdte a lányom a táncot, 6éves volt, 1000ft volt havonta, jártak kb 10en. Most 14ezer, és 100an minimum járnak a csajhoz.
Ő a van bőr a képén kategória...
Ezt a szezont kivárjuk, és lányom átmegy máshova.
Veled értek egyet, kedves kérdező.
Nekünk a fejlesztő tanár akart 80 percet tartani online 8000-ért. Kettőbe belementem, ráadásul nem lehetett utalni (vajon miért...) csak a postaládájába beledobni a pénzt. Döbbenet.
Aztán lemondtam. Végighallgattam az egyik órát, hát közel nem olyan, mint személyesen, sőt, a technikai háttér miatt óhatatlanul előfordulnak szünetek, akadások (pedig megfelelő, korlátlan netünk van).
A félárral kiegyeztem volna.
A néptánc például el is maradt teljesen, egyszerűen nem lehet online tanítani a gyerekeket, nem is értem az online táncórát???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!