Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem túlzás ez, ennyit fizetni?

Nem túlzás ez, ennyit fizetni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mások véleményére, válaszára is. Van itt olyan szülő akinek valamilyen edzésre, táncra, kézműveskedés..mindegy. Amire járt a gyereke. Most a vírus miatt minden online van,szóval az a kérdésem hogy akinek megtartják ilyen formában az gondolom kéri továbbra is a havi tandíjat. Nekünk tegnap mondta a tánc tanárunk hogy kéri a pénzeket, 8000 ezret. Kicsit soknak tartom ebben a helyzetben, főleg így hogy online van.. És a tanár nagyreszt csak ül. Persze nem várnám el ingyen,ahogy senki sem, de ez túlzás.
2020. dec. 1. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem nem túlzás. Te most miért füzetet a tanctanárt úgy amúgy? Babysitternek vagy a szakértelme miatt? Ertem, hogy minden kicsit más, de pont ezért az ő dolga is nehezebb online. “Csak ül”. Miért tancórán talán táncikál? Az edzők általában nem csinálják a gyerekkel együtt a dolgokat csak max amíg megmutatja. Azt meg online is tudja.

En pl online gyogytornázom. Meg se fordult a fejemben, hogy a gyógytornász “csak ül”. Pedig igen.

2020. dec. 1. 11:39
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem olvastam a kommenteket...

Nekem a két kisebb sportol.

10éves a fiam, ő versenyszerűen hokizik. Náluk sok edzés elmarad, vagy át van szervezve, vagy máshol van tartva. A csapat is el van osztva 2 fele sokszor, úgy edzenek. 15ezer helyett csak 8at fizetünk amióta ez a helyzet.

A 12éves lányom táncol. Ott online orák vannak most, a versenyek sorra maradnak el. A tanár szemrebbenés nélkül ugyan úgy elkéri a 14ezret havonta. Emellett most vetetett 20ezerért versenyruhát, mikor verseny sincs kilátásba...

Olyan okokkal fizetteti, hogy terembérlés, meg internet használat...

A terem a sajátja, az internet meg nem hiszem, hogy csak erre kell neki. Azota megvette a legujabb elektromos bmw-t, illetve a házukat is le fogják cserélni.

Mikor elkezdte a lányom a táncot, 6éves volt, 1000ft volt havonta, jártak kb 10en. Most 14ezer, és 100an minimum járnak a csajhoz.

Ő a van bőr a képén kategória...

Ezt a szezont kivárjuk, és lányom átmegy máshova.

2020. dec. 1. 12:08
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
Hát arra azért kiváncsi vagyok, hogy lehet mondjuk egy még meg nem tanult be nem gyakorolt táncot táncolni ugy, hogy a tanár csak ülve mondja ?? Nyilván sehogy . Ha meg olyat táncolnak amit már tudnak akkor ebben az időszakban felesleges egyáltalán tovább fizetni. Begyakorolt táncot otthon magától is tudja a gyerek gyakorolni ingyen.
2020. dec. 1. 14:38
 14/17 anonim ***** válasza:
22%
13 pl lehet gyakoroltatni azokat a lépéseket, amik nem mennek. És egyedül azért felesleges ilyet gyakorolni mert nem helyesen csinálja, azt még jól be is gyakorolja, aztan ember legyen a talpán aki kiveri belőle a rossz beidegződést. Gondolom nem világbajnok táncosok hogy ne lehetne javítgatni ezt azt. Azt meg a kérdező eldönti, hogy fizeti vagy nem. De azért azt en arcátlanságnak gondolom hogy hirtelen azt várjuk el egy szakembertől, hogy kevesebb pénzért tanítson. Ok az korrekt amit valaki irt. Ha teremhet lesz fizet amúgy azt valóban le kene vonni de ennyi. Ha nem fizetett, akkor nincs miről beszélni.
2020. dec. 1. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
67%
14! Ilyen alapon gondolom te a 8 as válaszolót sem érted aki teljesen jogosan csak a felét utalta el a rajztanárnak. Az is szakember, de abból állt a tanítása, hogy elküldte mit kell lerajzolni otthon. Teljes havi árért.
2020. dec. 1. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
15 nem írtam arról az esetről semmit és a válaszoló is leírta, hogy az egy eszközigényes szakkor, amik nem állnak rendelkezésre. Így nyilván ott nem fair ugyanazt elkérni. Kar keverni a szezont a fazonnal. En a kérdező esetére válaszoltam, mivel ő a kérdező.
2020. dec. 1. 18:50
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

Veled értek egyet, kedves kérdező.

Nekünk a fejlesztő tanár akart 80 percet tartani online 8000-ért. Kettőbe belementem, ráadásul nem lehetett utalni (vajon miért...) csak a postaládájába beledobni a pénzt. Döbbenet.

Aztán lemondtam. Végighallgattam az egyik órát, hát közel nem olyan, mint személyesen, sőt, a technikai háttér miatt óhatatlanul előfordulnak szünetek, akadások (pedig megfelelő, korlátlan netünk van).

A félárral kiegyeztem volna.

A néptánc például el is maradt teljesen, egyszerűen nem lehet online tanítani a gyerekeket, nem is értem az online táncórát???

2020. dec. 2. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!