Amikor még nem volt bébiőr, meg hasonlók, hogyan maradtak életben a gyerekek? Egy kicsit túlzás ami manapság megy, nemde?
Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 12:31
1/22 anonim válasza:
több gyerek is halt meg csecsemőhalálban mint ma...
2/22 anonim válasza:
Nem mindegyik maradt életben. A bölcsőhalál elég ritka (kb. 3 ezrelék), a szülők azért vesznek bébiőrt, hogy ne pont az övék legyen az.
4/22 anonim válasza:
Nem minden baba maradt életben. Kicsit nézz utána a bölcsőhalálnak. Másrészt ha csak 100-ból 1 baba nem élte túl 30 éve, szerinted annak az egy babának az anyukája mit válaszolna erre? Megvenné barmibe is kerül.
5/22 anonim válasza:
Amikor még nem volt szervezett egészségügy, nem voltak oltások, nem létezett antibiotikum, nem létezett császármetszés, nem voltak kórházak, nem ismerték a fájdalomcsillapítót, nem volt legzésfigyelő, nem volt koraszülöttellátás és PIC, hogy maradtak életben az emberek? Egy kicsit túlzás ami manapság megy, nemde?
6/22 anonim válasza:
Egyébként gyanítom te sem úgy élsz, mint 100 éve. Régen mosogatógép, mosógép, szárítógép nélkül is elvégezték a házimunkát az emberek nem? Lovaskocsival is el jutottak A-ból B-be. Momdjuk ha még a rezgő pihenőszék miatt “reklamálnál“... De arra is azt mondom amit fentebb írtam.
7/22 anonim válasza:
5# Ha minden úgy lenne mint régen, nem lenne már se édesanyám, se húgom...
A kedvencem a gyerekülés és társai. Mikor a 30 évvel ezelőtti forgalmat és autókat hasonlítják a maihoz. (mondjuk akinek 30 eve autóbalesetben halt meg a gyereke, biztos nem kérdezne ilyet.)
8/22 anonim válasza:
A bébiőr és a legzesfigyelo nem ugyanaz.
9/22 anonim válasza:
8# ez elkerülte a figyelmem. De a véleményem akkor is fenntartom.
10/22 anonim válasza:
#5-ös vagyok, természetesen masszívan szarkasztikusnak szántam. Az hagyján hogy meg sem születhettem volna, de már rég nem élnék modern orvoslás nélkül.
Kérdező, úgy maradtak életben, hogy akinek valami gondja volt, az nem maradt életben. Nekem például az egyik lányommal soha az életben nem volt még gond, egyszer sem riasztott a légzésfigyelő, ő régen is életben maradt volna, ha nem viszi el egy gyermek betegség. A másik viszont alvási apnoés volt, ő egy hetesen meghalt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!