Szétrobbanok a feszültségtől. Ti hogyan vezetitek le a stresszt gyerekek mellett?
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 09:58
1/28 anonim válasza:
Ordítással, csapkodással, csak erre van lehetőségem
2/28 anonim válasza:
Sporttal.
Bár én gyerek előtt is sporttal vezettem le.
3/28 anonim válasza:
Szintén sport. Vagy fülhallgató fel és kedvenc zene üvölt 3 percig és jobban vagyok.
4/28 A kérdező kommentje:
Hogy sportolsz mellettük? Nekiállsz fekvőtámaszt nyomni amíg hisztiznek?
2019. aug. 8. 10:13
6/28 anonim válasza:
Ha hisztizett a szobájába vezettem. Hisztin nem érdemes felhúznod magad, csak figyelmen kívül kell hagyni.
7/28 anonim válasza:
"Ordítással, csapkodással, csak erre van lehetőségem"
Érett egy felnőtt lehetsz... Ne csodálkozz, ha a gyerek is ezt tanulja meg.
8/28 A kérdező kommentje:
Az első tíz esetben még ment, de ketten vannak és hónapok óta megy. Már azon gondolkodom, hogy boksz zsákot szerelek fel a nappaliba, hogy ne bolonduljak meg.
2019. aug. 8. 10:15
9/28 anonim válasza:
7!
Nekem Pl anno pszichiáter javasolta a boxzsakot feszültség levezetésére.
Kerdezo!
Boxzsak, futás, de nagyszerű tud lenni egy kis direkt erre felretett ingyenes újság szaggatasa is. Mindet lehet gyerek mellett és gyerekkel is csinálni.
10/28 anonim válasza:
Gyerekmentes idővel. Feltöltődéssel, pihenéssel.
Azután sokkal türelmesebb és elnézőbb vagyok a gyerekkel, illetve ha én nem vagyok feszült, a gyerek is kevésbé lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!