Nem rólam van szó, csak kiváncsi vagyok ki hogyan vélekedik erről. Szerintetek gáz az erotikus munkát végezni gyerekek mellett?
Szerintem ha nem a gyerekszoba közepén masszíroz (hanem más üzlethelyiségben), akkor mindegy. A gyerek érdeke az, hogy tudjon mit enni es legyen hol laknia. Más gyerekek sem látják mit dolgoznak a szüleik, amíg ők oviban/iskolában vannak. Szét kell választani a munkát és csaladot és akkor belefér.
Ha rezeg a léc a tanulást javaslom. Az ésszel végzett munkából lassabban lehet kiöregedni, mint ebből.
Én nagyon ott voltam, hogy ilyen munkába kezdek.
Olyanra gondolok amikor otthonról webkamerázol fizetős oldalakon és a férfiak mondják meg chatben mit csinálj.
Gondoltam esténként, vagy míg a gyerek oviban van addig lenne rá időm.
Elhihetitek, engem se az vitt rá az ötletre, mert annyira szexhiányom van, hanem a kilátástalanság, az anyagi nehézségek (albérlet, egyedülállóság nem fizető apával, munkahely hiány).
Végül feladtam az ötletet és elmentem takarítani feketén :(
Pedig van érettségim, szakmám, de kisgyerek mellett egyedülállóként nem találni olyan munkahelyet a végzettségemmel ami 6 órás, vagy max. 8-tól 4-ig tart és tolerálják az esetleges betegség adta hiányzásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!