Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem rólam van szó, csak...

Nem rólam van szó, csak kiváncsi vagyok ki hogyan vélekedik erről. Szerintetek gáz az erotikus munkát végezni gyerekek mellett?

Figyelt kérdés
Most nem feltétlen arra gondolok, hogy valaki prostituált, hanem mondjuk erotikus masszázs stb...ilyenért elvehetik a gyereket valakitől, hogy ilyen munkát végez? Most belegondoltam, hogy mi van ha valaki válik, és nincs hova mennie. Albérletet kell fizetnie, nincs segítsége, bébiszittert kell fizetni, az apa nem fizet gyerektartást és nagyon rá van szorulva az ilyen munkára, ahol többet kereshet. A kérdés csak elméleti!

2018. szept. 26. 16:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Olyan nincs, aki csak masszíroz. Én ismerek egy nőt, akinek egyezik a prosti neve és a kislánya neve (3 hónapos) :( Undorító!
2018. szept. 26. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Ha a gyerek nem nézi, hallgatja, nem tud róla, akkkr miért lenne gáz. Legalább dolgozik valamit, nem csak a tenyerét tartja.
2018. szept. 26. 18:49
 13/20 A kérdező kommentje:
Én ismerek olyant, aki csak masszíroz. Igen, ez az elítélősdi itt Magyarországon nagyon megy. Vajon máshol is ilyen elítélőek az emberek?
2018. szept. 26. 19:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Háát a hullamosó valóban érdekes...azért az emberek többsége nem vállalná. Azért elítélni nem kell érte.
2018. szept. 26. 19:46
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Erotikus munkát mindenhogy gáz végezni. Írom ezt úgy, hogy évekig benne voltam. Szép dolog, hogy nem ítélkezünk, de ez belülről nagyon nem olyan, mint kívülről megértő szemekkel...

A webkamerás viszonyokat annyira nem ismerem, viszont az nem fizet annyira jól és ha legalább normálisan akarsz vele keresni, 0-24 készenlétben kell állnod és beleülni az extra extra extra nagy "játékszerekbe", akármilyen testi és lelki hangulatban vagy. Lélekölő, kisgyerek mellett nem igazán kivitelezhető.

Masszázs és lakást szolgáltatást sem nyújtottam soha, viszont abban biztos lehetsz, hogy a masszázs x idő múlva nem marad masszázs. Ugye erotikus masszázs, nemiszervet mindenképp érintesz. Szájjal is. Tafia változó, tegyük fel, hogy 10 ezer Ft fél óra. Egy idő után leküzdöd azt az igazi mély undort és ha már piszkálod szájjal, nem kell sok idő és simán ráígér a nagy része annyi ezerest, hogy belemész másba is. Ez ilyen. Ha lúd, már legyen kövér(ebb) alapon.

Utcát meg sem említem, az ugye a legalja... De hozzátenném, lakáson sem menekülsz meg a futtatóktól, ugyanis elterjed a híred ilyen körökban bármennyi gondos vagy és rád szálnak, védelmi pénz (tőlük véd) és egyéb címeken. A szomszédok is gyorsan kiszagolják, hogy mivel is kereskedsz. Ők vagy feldobnak vagy fizethetsz nekik is egy idő után. Nem egyszerű megoldani ezt a forgalmat. És ha már gyerekvállalás téma. A lakás dolgot megint nem tudod megoldani úgy, hogy te 8-tól 4-ig dolgozol. Vagyis meg tudod, csak a bevétel nagy része kiesik a zsebedből, mivel a kuncsaft felhív és fél óra múlva ott akar lenni és nem éppen ebben a munkaidőben... Arról nem is beszélve, hogy én biztos nem csinálnék ilyet a gyerekemmel egy lakásban, tehát bérelhetsz még egy lakást vagy egy másik lánnyak karöltve. De oda hogyan jársz át BÁRMIKOR a gyereked mellől? Abszurd, valljuk be.

Én "kísérő" voltam magasabb körökben. Nincs strici, de akitől függsz, abszolút ki vagy szolgáltatva vagy annak, aki az eltartód és ez ő is pontosan tudja és ki is használja a legtöbb...

A másik: nem lehet, képtelenség ezt totálisan tisztán bírni. Alkohol, drog, gyógyszer, pszichiés betegség... Mondjuk nekem egyik sem volt, de cserébe az abbahagyás után annyi testi bajom lett, hogy csoda, hogy élek. Nem elkapott betegségek következtében, hanem a lelki megterhelés kicsapódott a testen, pedig akkor már elmúlt... És nem tudod azt megtenni, hogy semmihez nem nyúlsz, semmi bajod nem lesz, akkor sem, ha cserében tudod etetni a gyerekedet, mert a tested és a lelked a legvégsőkig tiltakozni fog és függőségbe taszít, lebeteget vagy kinyír. Vagy egy ügyfél nyír ki... Mi lesz akkor a gyerekkel?

Most már nekem is van egy gyerekem, egy nevelt gyerekem is és egy csodás párom. Jómódban élünk, de ha ez egy nap megszakadna és egyedül maradnék a kislányommal nehéz anyagi helyzetben (bár időközben már okosodtam annyit, hogy ilyen nem lesz, illetve teszek azért, hogy ne legyen), akkor előbb söprögetném bécs utácit és élnék alap szinten a gyerekemmel, minthogy az erotokikus/szexmunka világába vissza. Mondom ezt úgy, hogy a "legjobb" oldalán álltam.

Ez ép embernek nem lehet megoldás gyerek mellett.

2018. szept. 26. 22:14
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. A függőségekkel és mentalis betegségekkel egyetértek, de ez inkább szerintem az örömlányokra jellemző a futtatással sem feltétlen értek egyetq. Például ha valaki masszázsszalomba dolgozik avgy studióba, ott védve vagy, és nincs strici sem. A masszázsnál igaz, hogy sokáig nem lehet csak masszírozni, mert egy idő után nem mennek már hozzád. Én amilyen helyekről tudok ott csak kézi levezetés van.
2018. szept. 27. 08:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy nem értesz egyet, én nagyon saját tapasztalatról beszéltem. A masszázs szalon tulaja önmaga futtat, hiszen levarr rólad egy csomó pénzt és igen, az ilyen helyeket meg szokták környékezni a stricik. Már rég nem fő irányvonal az utcán futtatott lányokból élni. Olyan is volt az ismerettségi körömben nem egy és nem kettő, hogy a "masszázs szalonban" dolgozó nő eltűnt hirtelen. Szerinted önmagától lépett le? De nem ám. Nem is kuncsaft által. Az meg, hogy az örömlány hol kezdődik, nem egy éles határ. Tulajdonképpen nagy különbség van aközött, hogy kézzel/szájjal levezeted vagy gyakorlatilag meg mindkettőnél a testedet használod ki, erre magadtól is villámgyorsan rájössz és mész beljebb és beljebb. Értem én, hogy mindenki úgy kezdi, hogy hát ő nem, ő kivétel lesz, ő erős... aha, persze. Csak a VALÓSÁG nem ezt mutatja. Nem vagy védver erotikus/szexmunka tetintetében sehol. SEHOL. Ezzel lehet vitatkozni, engem nem lehet meggyőzni, túl sokat láttam. Mindenkit eltanácsolnék ettől.
2018. szept. 27. 10:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja és neked egy massszázs szalonban dolgozó nő persze, hogy azt mondja, hogy ő csak masszírozos és kézzel levezet. Egyrészt ezzel nem érzi magát annyira lejáratva, másrészt - és azt hiszem, ez az erősebb -, még önmagának is hazudik. Aztán ugyanannyiszor beleülnek, ha nem többször, mint egy lakásos lány, csak neki ez a védőpajzs, hogy önmagának is azt mondja, ő nem prosti, ő egy erotikus masszőr. Ez a pajzs azonban nem véd sokáig és jönnek az önleharcolások, amiket már soroltam.
2018. szept. 27. 10:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Egyébként én is dolgoztam erotikus masszázsszalonba, igaz nem sokat 1 hónapot, és csak ezt az egy szalont ismerem. Itt ki volt kötve hogy csak kèzi levezetès, többet nem szabad mert azt elküldik. Nem kèrdőjelezem meg amit állítasz, mert mièrt hazudnál. Règen dolgoztam bárban is 10ève, akkor még elég volt csak a táncolás, de én azt sem sokáig csináltam, fél évig kb.
2018. szept. 27. 14:19
 20/20 A kérdező kommentje:
*masszázsszalonban
2018. szept. 27. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!