Nem rólam van szó, csak kiváncsi vagyok ki hogyan vélekedik erről. Szerintetek gáz az erotikus munkát végezni gyerekek mellett?
Erotikus munkát mindenhogy gáz végezni. Írom ezt úgy, hogy évekig benne voltam. Szép dolog, hogy nem ítélkezünk, de ez belülről nagyon nem olyan, mint kívülről megértő szemekkel...
A webkamerás viszonyokat annyira nem ismerem, viszont az nem fizet annyira jól és ha legalább normálisan akarsz vele keresni, 0-24 készenlétben kell állnod és beleülni az extra extra extra nagy "játékszerekbe", akármilyen testi és lelki hangulatban vagy. Lélekölő, kisgyerek mellett nem igazán kivitelezhető.
Masszázs és lakást szolgáltatást sem nyújtottam soha, viszont abban biztos lehetsz, hogy a masszázs x idő múlva nem marad masszázs. Ugye erotikus masszázs, nemiszervet mindenképp érintesz. Szájjal is. Tafia változó, tegyük fel, hogy 10 ezer Ft fél óra. Egy idő után leküzdöd azt az igazi mély undort és ha már piszkálod szájjal, nem kell sok idő és simán ráígér a nagy része annyi ezerest, hogy belemész másba is. Ez ilyen. Ha lúd, már legyen kövér(ebb) alapon.
Utcát meg sem említem, az ugye a legalja... De hozzátenném, lakáson sem menekülsz meg a futtatóktól, ugyanis elterjed a híred ilyen körökban bármennyi gondos vagy és rád szálnak, védelmi pénz (tőlük véd) és egyéb címeken. A szomszédok is gyorsan kiszagolják, hogy mivel is kereskedsz. Ők vagy feldobnak vagy fizethetsz nekik is egy idő után. Nem egyszerű megoldani ezt a forgalmat. És ha már gyerekvállalás téma. A lakás dolgot megint nem tudod megoldani úgy, hogy te 8-tól 4-ig dolgozol. Vagyis meg tudod, csak a bevétel nagy része kiesik a zsebedből, mivel a kuncsaft felhív és fél óra múlva ott akar lenni és nem éppen ebben a munkaidőben... Arról nem is beszélve, hogy én biztos nem csinálnék ilyet a gyerekemmel egy lakásban, tehát bérelhetsz még egy lakást vagy egy másik lánnyak karöltve. De oda hogyan jársz át BÁRMIKOR a gyereked mellől? Abszurd, valljuk be.
Én "kísérő" voltam magasabb körökben. Nincs strici, de akitől függsz, abszolút ki vagy szolgáltatva vagy annak, aki az eltartód és ez ő is pontosan tudja és ki is használja a legtöbb...
A másik: nem lehet, képtelenség ezt totálisan tisztán bírni. Alkohol, drog, gyógyszer, pszichiés betegség... Mondjuk nekem egyik sem volt, de cserébe az abbahagyás után annyi testi bajom lett, hogy csoda, hogy élek. Nem elkapott betegségek következtében, hanem a lelki megterhelés kicsapódott a testen, pedig akkor már elmúlt... És nem tudod azt megtenni, hogy semmihez nem nyúlsz, semmi bajod nem lesz, akkor sem, ha cserében tudod etetni a gyerekedet, mert a tested és a lelked a legvégsőkig tiltakozni fog és függőségbe taszít, lebeteget vagy kinyír. Vagy egy ügyfél nyír ki... Mi lesz akkor a gyerekkel?
Most már nekem is van egy gyerekem, egy nevelt gyerekem is és egy csodás párom. Jómódban élünk, de ha ez egy nap megszakadna és egyedül maradnék a kislányommal nehéz anyagi helyzetben (bár időközben már okosodtam annyit, hogy ilyen nem lesz, illetve teszek azért, hogy ne legyen), akkor előbb söprögetném bécs utácit és élnék alap szinten a gyerekemmel, minthogy az erotokikus/szexmunka világába vissza. Mondom ezt úgy, hogy a "legjobb" oldalán álltam.
Ez ép embernek nem lehet megoldás gyerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!