Ez csak szerintem tulzas?
Figyelt kérdés
Edesanyam,es nagymamam ahogy meghaljak,hogy sir a gyerek futnak at hozzank,hogy mi tortent.
Peldaul nem volt 3 napja kaki.
Meg akartam szelcsovezni,mert orditott a fajdalomtol.
Futnak be azt nem szabad ,nem nekivalo,tornaztatni kell.
A tornaztatastol neki allt ugy orditani,hogy a konnye is kijott. Meg hasonlo dolgok.
Sikitott a babakocsiba es ram lett szolva ne vegyem fel,ne ringassam,mert ugy maradok,stb stb.
Es hiaba szolok,amit en csinalok semmi de jo.
3 honapos kisfiu anyukaja.
2019. aug. 20. 16:14
1/10 anonim válasza:
Mit keresnek állandóan nálatok? Nem kell beengedni őket.
2/10 anonim válasza:
Együtt éltek? Van apukája is? Ö sem segit?
3/10 anonim válasza:
A saját lakásod ajtaját bezárod és nem engeded be öket.
4/10 anonim válasza:
Ezt úgy kell lemeccselni, hogy megmondod, hogy köszi, hogy aggódtok, de el tudom látni a fiam szükségleteit és az én döntésem, hogy mikor mit csinálok vele. Vagy nem engeded be, vagy elköltöztök. 🤷♀️
5/10 anonim válasza:
Igen, szerintem is túlzás olyan közel költözni, hogy azonnal átjöhessenek.
6/10 A kérdező kommentje:
Van apuka is de heti 5 napot dolgozik.
Mogottunk levo hazba laknak.
Nem akadaly nekik a zart ajto ,addig kopognak.
2019. aug. 20. 16:30
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2019. aug. 20. 16:31
8/10 anonim válasza:
Ha kopognak, akkor sem kell ajtótnyitni, ha meg nem hagyják abba, akkor kihivod a rendöröket.
10/10 anonim válasza:
Én ilyenkor azt mondtam: hogy mindenkinek meg volt a lehetősége gyereket nevelni....
A sajátomat én fogom...koszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!