Szerintetek nem túlzás (vagy inkább túlféltés? ) az ha egy majdnem 10 éves gyereket az anyukája mindennap az osztályterem ajtajáig kísér? és az anyuka becsengetésig ott vár.
Figyelt kérdés
2017. okt. 25. 10:45
1/25 anonim válasza:
Szerintetek nem szánalmas, ha valaki emiatt kérdést ír ki a gyakorira, mert ennyire nem tud a saját életével foglalkozni?
2/25 A kérdező kommentje:
szerintem meg az szánalmas,hogy:válaszolsz rá,pedig hülyeségnek tartod..
2017. okt. 25. 10:49
3/25 anonim válasza:
De túlfélti, viszont te meg nem tudhatod, h mi volt ennek az előzménye. Lehet elveszett régebben, elrabolták, molesztálták vagy még ezer féle oka lehet.
4/25 A kérdező kommentje:
Igazából azért is érdekelt,mert gondoltam rá,hogy finoman szóba hozom anyukánál a dolgot,-mert a fiút is már kezdik cikizni miatta,de beleszólni sem akarok..
csak a gyereket sajnálom
2017. okt. 25. 10:52
5/25 anonim válasza:
A másik, a mi sulinkban és még sok más iskolában itt a kerületben (BP) nem mehet be a szülő a suliba. Az ajtónál elbucsúzunk és megy a terembe. Szerintem ez egy nagyon jó rendszer. Én sem örülnék, pedig az enyémekkel semmi ilyesmi nem történt szerencsére, ha vadigedenek mászkálnának ki-be az iskolába.
6/25 A kérdező kommentje:
nem nincs ilyen előzménye..
2017. okt. 25. 10:54
7/25 anonim válasza:
Túlzás, de nem tudhatjuk az okát, és senkinek semmi köze hozzá. Te meg pláne ne hozd szóba, mert nem rád tartozik.
8/25 anonim válasza:
Sajnáld magadban. Egy harmadikos-negyedikes gyerek még nem nagy, semmi gond nincs ezzel.
9/25 anonim válasza:
Szóval a véleményem, h szerintem rossz a rendszeretek sem az adott anyukának, sem más szülőnek nem kéne járkálni a suliban. Ott az ajtóban a portás, aki szülőt nem enged be, gyereket meg nem enged ki, és gond megoldva.
10/25 A kérdező kommentje:
Nem is lenne gond,ha más is így lenne.
de nálunk is az a rendszer van,hogy van ügyelet.ott lehet búcsúzkodni és el kell (kellene) menni.
2017. okt. 25. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!