Babakelengye összeallítása mit, mikor, mi az ami nagyon fontos, mi az ami már túlzás számotokra?
ami számunkra a leghasznosabb volt: mindkettőnknek optimális babakocsi (férjem fél m-rel magasabb nálam), légzésfigyelő, középen kapcsos bodyk, kiskesztyű az első napokra nagy köröm miatt, kapucnis kifogó
ami hülyeség volt: rékli, kocsicipő, bundazsák (nagyon meleg van, mióta megszületett), csak IKEA-s textilpelust kellett volna venni, a többiben csalódtunk
mi kaptunk ruhákat a barátainktól, így azok használtak voltak, de más dolgokat nem kaptunk, így azok meg újak
En új párti voltam és vagyok, de ez mindenkinek anyagi helyzet és hozzá állás kérdése.
Fontos volt nekem az angolpolya, kézi mellszivo, atfordithato tolokaru babakocsi. Nem tartottam szükségesnek a legzesfigyelot, a mérleget és nem volt cumisuvegunk, cumink se.
De mindenki más, ami nekem fontos, vagy jól bevalt dolog volt, másnak felesleges, amit meg én tartottam feleslegesnek, az másnak alap dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!