Szerintetek ez már túlzás? Tudtok mutatni hasonlót? (tricikli)
Ez most nagyon megtetszett, de kissé soknak érzem az árát...
Tudtok valami hasonlót mutatni, ami nektek bevált, de olcsóbb?
Amit szeretnék: biztonsági öv, körbe-karfa (vagy mi), tolókar, fixálható kormány (én irányítsam), levehető lábtartó, napellenző, táska, tároló alul
Így hirtelen ennyi :D
tudtok ilyet mondani?
Ilyen felszereltségűt nem kapsz 12-15 ezer
körül,inkább 22-25 ezer körül.
És ahogy a #4-es is írta,én se műanyagosat vennék.
nálunk csak 1 gyereknek kell és valószínű nem is fogja rengeteget használni. Most ezt találtam:
Nekunk Toys derby lux van.babycenterben vettuk.
Teljesen fem vazas,nagy gumi(tomor gumi)kerekei vannak.
Nem zorog ugy mint a muanyagok(pl smart trickle)stabil,eleg magasan van az ulese(pl a smart trickle eleg instabil,es alacsony)
1 eves volt a fiam mikor vettuk es nem maszik ki belole(nincs benne ov,csak olyan korbe karfa).
Szeretjuk nagyon.
26 ert vettuk.
En is azt ajanlom,hogy fem vazasat nezzetek,es olyat ami teljesen gumi kereku,nem csak egy kis vekony gumi csik van az amugy muanyag kereken,mert azok baromi hangosak...
Ennek a sun babynek is habositott muanyag a kereke.ami nekunk van az szinte ugyan ez,de full gumi kerekekkel.
Ilyen.
A bizti ov nem hianyzik,van olyan magasan az a keret,hogy nem igazan tud kimaszni a gyerkoc.a mienk meg sem probalta egyszer sem.pedig igazan ordogfioka termeszet 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!