Szerintetek ez már túlzás? Tudtok mutatni hasonlót? (tricikli)
Figyelt kérdés
Ez most nagyon megtetszett, de kissé soknak érzem az árát...
Tudtok valami hasonlót mutatni, ami nektek bevált, de olcsóbb?
Amit szeretnék: biztonsági öv, körbe-karfa (vagy mi), tolókar, fixálható kormány (én irányítsam), levehető lábtartó, napellenző, táska, tároló alul
Így hirtelen ennyi :D
tudtok ilyet mondani?
2017. aug. 10. 22:51
11/14 A kérdező kommentje:
köszi a linket :) erre az van írva 3 éves kortól, ti mikortól használtátok és meddig?
2017. aug. 12. 19:45
12/14 anonim válasza:
1 eves volt mikor vettuk.
Most 17 hos.
3 evestol irja?komolyan?nem is neztem.mi szemelyesen a boltban vettuk.ki is probaltuk ott helyben.
Siman lehet 1 eves kortol.ott a karfa+az a "betet" vagy minek mondjam,ami a laba kozott megfogja,hogy ne tudjon kicsuszni.
Gyonyoruen eluldogel benne.
13/14 anonim válasza:
Azt irja: ajanlott kor 12+ ho
😉
14/14 A kérdező kommentje:
alul a lila kockában írt 3-5 korosztályt, fenn meg 12+ azt nem is vettem észre :D
2017. aug. 13. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!