Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez már túlzás?...

Szerintetek ez már túlzás? Tudtok mutatni hasonlót? (tricikli)

Figyelt kérdés

Ez most nagyon megtetszett, de kissé soknak érzem az árát...

[link]

Tudtok valami hasonlót mutatni, ami nektek bevált, de olcsóbb?

Amit szeretnék: biztonsági öv, körbe-karfa (vagy mi), tolókar, fixálható kormány (én irányítsam), levehető lábtartó, napellenző, táska, tároló alul

Így hirtelen ennyi :D

tudtok ilyet mondani?

2017. aug. 10. 22:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi a linket :) erre az van írva 3 éves kortól, ti mikortól használtátok és meddig?
2017. aug. 12. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:

1 eves volt mikor vettuk.

Most 17 hos.

3 evestol irja?komolyan?nem is neztem.mi szemelyesen a boltban vettuk.ki is probaltuk ott helyben.

Siman lehet 1 eves kortol.ott a karfa+az a "betet" vagy minek mondjam,ami a laba kozott megfogja,hogy ne tudjon kicsuszni.

Gyonyoruen eluldogel benne.

2017. aug. 12. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt irja: ajanlott kor 12+ ho

😉

2017. aug. 12. 22:05
 14/14 A kérdező kommentje:
alul a lila kockában írt 3-5 korosztályt, fenn meg 12+ azt nem is vettem észre :D
2017. aug. 13. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!