Szerintetek nem túlzás (vagy inkább túlféltés? ) az ha egy majdnem 10 éves gyereket az anyukája mindennap az osztályterem ajtajáig kísér? és az anyuka becsengetésig ott vár.
Bocsi, én ezt akkor nem értem. Nem lehet bemenni és az adott anyuka mégis bejár? vagy hogy van ez? Nálunk kb. drákói szigor van kb. mint egy biztonsági őr, úgy áll eléd a portás és csak nagyon indokolt esetben mehetsz be. Ha pl. lemaradt valami köppeny stb. azt neki odaadod megmondod a gyerek nevét és osztályát és majd ők eljuttatják neki, még ilyen esetben sem mehetsz be.
Tehát akkor az a szitu, h az adott anyuka "belóg" a gyerekkel?
nálunk nincs ilyen szigorú ügyelet..
Nagyobb gyerekek ügyelnek csengetésig.-akikre a tanár néz rá. Valószinű elnézik ennek az anyukának..
Szerintem egy undorito , szanalmas unatkozo Magdi anyus vagy..
Mi a jo fene kozod van hozza, hogy mas meddig kiseri a gyereket ???
Túlzás, abnormális, egyetértek veled, kérdező!
De nem a te dolgod szóvá tenni. Biztos tudják a tanítók is, majd ők szólnak, ha akarnak.
Ha cikizik a gyereket, akkor mondjuk őt sajnálom a történetben, de ne akarj beleavatkozni más család életébe.
Ha nagyon tenni akarsz valamit, beszélj a tanító nénijével, de ne arra hegyezd ki a dolgot, hogy anyuka túlfélti, hanem arra, hogy szegény gyereket cikizik. Aztán majd tanító néni eldönti, hogy anyukával beszél, vagy a cikizős gyerekekkel (vagy mindkettőjükkel).
akkor én is írhatnám:
neked meg mi a jo fene közöd van hozza, hogy más milyen jellegű kérdést tesz fel..?
Amugy leírtam az okát is.!
köszi a normális válaszokat!
valóban jobb ha semmilyen módon nem hozom szóba.én csak a srácot sajnálom. mert az én gyerekm oszt.társa és mesélte hogy már kinevetik,stb
az meg még ki is maradt hogy: a kisfiú az osztályba sem megy be becsengetésig hanem mellette áll
Valamilyen oka biztosan van. Lehet hogy a gyerek igényli ezt valamilyen okból, van valamilyen félelme, nem tudhatjuk.
Ha a gyerek kényelmetlennek fogja tartani azt gondolom fog szólni ő maga az anyjának.
Én a gyerekemnek mondanám, hogy ő ne nevesse ki emiatt a kisfiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!