Anyukák, ti miben változtatok azóta hogy anyák lettetek?
Figyelt kérdés
Peldaul en erzekenyebb lettem, meg azt vettem eszre, hogy bizonyos dolgok amik regen nem zavartak, azok most igen…es piti dolgokon tudok kiakadni, ami regen abszolut nem zavart volna… nem biztos hogy ez az anyasaggal fugg ossze, csak kb igy vettem eszre hogy amiota anya lettem, azota vannak ezek… Remélem hogy masok is vannak ezzel igy es nem vagyok egyedul…xd2021. okt. 1. 09:47
11/15 anonim válasza:
Szerintem nálad ezt nem közvetlenül az anyaság okozza, hanem a fáradtság, kimerültség, az új élethelyzet, ami nem könnyű. Ettől még te nem változtál meg, csak így reagálsz erre a helyzetre. Én is idegbajos tudok lenni, amikor besokallok.
12/15 anonim válasza:
Felnőttem. Engem pl sokkal kevésbé zavar, hogy ki mit gondol, mint előtte. A gyerek és a férjem a fontosak.
Sajnos magamat elhanyagoltam, járni kellet volna edzeni. Előtte nem fordult volna elő, hogy akár 1 edzést kihagyjak.
13/15 anonim válasza:
Én érzékenyebb lettem a babás bántalmazásokra, amikor hallok történeteket, hogy bántotta, abuzálta, vagy találtak csecsemőt kukába az rosszul esik. Az abortusz témájára is érzékenyebb lettem. Illetve ha a baba-mama elválasztás a téma pl. meghal a csecsemő vagy a mama és egyedül marad a másik. Erre érzékeny vagyok. Most a "tente mama tente" plakát kavart fel, két napig szomorú voltam miatta.
14/15 A kérdező kommentje:
Ilyen módon én is érzékenyebb lettem, meg jobban szeretem a gyerekeket mint régen, egész máshogy nézek rájuk. Az ilyen bántalmazások engem is felkavarnak...
Ezt a tente mama tente dolgot nem is hallottam még, utána nézek.
2021. okt. 1. 22:12
15/15 anonim válasza:
Nem vagyok egy dalos pacsírta alkat, most meg mindenhez támcikálok és énekelek, hogy a picúrnak érdekesebb legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!