Hormonpanel vizsgálat előtt kell bármire odafigyelnem? (Többi lent)
Most pénteken megyek a 3-5. napi hormonpanel vizsgálatomra, és abszolút nem tudom, mire számítsak. Az orvos nem mondott semmit, és megkérdezni se tudok róla senkit az ismeretségi körömből... Egyedül annyit tudok, hogy nyugodtan ehetek-ihatok előtte.
Kell bármi egyébre odafigyelnem? Pl. gyógyszerek, mert erős mensis görcseim szoktak lenni és arra szoktam szedni gyógyszert. Hány fiola vért vesznek le? Vagy bármi jótanács?
Lehet ez csak egy egyszerű mintavétel, kérlek ne nézzetek lököttnek, de tényleg nem tudok semmit erről, azon kívül hogy a hormonszintem nézik...
Ki tudja náluk mi a bevett szokás. Csináltak már nekem is hormonpanelt TB alapon, beutaló nélkül, de ott ahhoz jó barátságban kellett lenni az asszisztenssel. Na meg azt nem laborban vették le, hanem a tb alapon működő szakrendelésen, és onnan küldték be a vért, mintha az az orvos rendelte volna el.
Ha ő ott valami nagy mufti, akkor lehet, hogy beérik a laborban az ambuláns lapoddal, de mondom, én rákérdeznék a helyedben, mert ez így nem egészen szabályos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!