Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hormonpanel vizsgálat előtt...

Hormonpanel vizsgálat előtt kell bármire odafigyelnem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Most pénteken megyek a 3-5. napi hormonpanel vizsgálatomra, és abszolút nem tudom, mire számítsak. Az orvos nem mondott semmit, és megkérdezni se tudok róla senkit az ismeretségi körömből... Egyedül annyit tudok, hogy nyugodtan ehetek-ihatok előtte.

Kell bármi egyébre odafigyelnem? Pl. gyógyszerek, mert erős mensis görcseim szoktak lenni és arra szoktam szedni gyógyszert. Hány fiola vért vesznek le? Vagy bármi jótanács?

Lehet ez csak egy egyszerű mintavétel, kérlek ne nézzetek lököttnek, de tényleg nem tudok semmit erről, azon kívül hogy a hormonszintem nézik...

2021. szept. 21. 12:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát, hormom tartalmú gyógyszert hanyagold aznap, ha szedsz olyat. De gondolom görcsre azért csak nem :)

Igyál előtte vizet bőséggel, mint bármelyik vérvétel előtt. Arra nem emlékszem hány kémcsőbe vesznek vért. Max 2 talán. Attól függ, hogy milyen hormonokat nézet. Semmi extra az egész. Egy sima vérvétel, azzal a különbséggel, hogy nem kell éhgyomorra menni.

2021. szept. 21. 13:26
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudom, milyen hormonokat nézet az orvosom. Külön beutalóm, amin ezt részletezi ugyanis nincs. Az orvos megvizsgált, majd mondta hormonpanel vizsgálatra kell mennem, a férjemnek pedig spermavizsgálatra. Kérdeztem kapunk-e beutalót, azt mondta rajta lesz a papíron. És a leletem alján valóban fel van tüntetve, hogy kinek milyen vizsgálatot ír elő, de semmi több...
2021. szept. 21. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Magánban nézetitek?
2021. szept. 21. 13:35
 4/12 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászom magán, de a hormonpanel TB alapon lesz a kórházban.
2021. szept. 21. 13:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz viszont tuti kell beutaló. Nézd meg esetleg az eeszt-ben, hogy online ott van-e.
2021. szept. 21. 13:56
 6/12 A kérdező kommentje:
És ha nincsen? Mert megnéztem és nem adott ki semmit...
2021. szept. 21. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben felhívnám a kórházat mielőtt odamegyek.
2021. szept. 21. 14:05
 8/12 A kérdező kommentje:

Beszéltem velük, mikor egyeztettem az időpontokat. Ez az orvos ott van náluk, főorvos a kórházban, csak én magánúton voltam nála. Mondtam is nekik, melyik orvos küldött kivizsgálásra. Most hívjam őket fel, hogy így is fogadnak, hogy "csak ennyi" papírom van?

De az orvost se értem, mert direkt rákérdeztem, ő meg azt mondta rajta lesz a lapon minden....

2021. szept. 21. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is így voltam.

Nekem azt mondta az orvosom, hogy reggel korán kopogjak be a nőgyógyászatra, ott mondjam el, hogy ő küldött és miért és ott adnak beutalót a vérvételre. Nem örültek neki, de megígrták a beutalót.

2021. szept. 21. 15:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát, nekem semmi ilyet nem mondott... Sőt, inkább fogalmazzunk úgy, nem is mondott semmit. Holnap felhívom a labort, megkérdem tőlük, hogy na így most mi legyen, ha ez biztosan nem elég, akkor le kell mondanom az időpontom, és valahogy megpróbálni elérni az orvost, hogy ez így nem jó.
2021. szept. 21. 16:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!