Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szül aki folyton lepassz...

Miért szül aki folyton lepasszolja a gyerekeit?

Figyelt kérdés

2 szomszédomban is ilyen elhanyagolt gyerekek vannak, direkt idősek lakta környékre költöztem, de nincs soha nyugtom mert a fülhallgatót is túlordítják az unokák.

Pár hete az egyik balesetet szenvedett, mentő jöttek ki hozzá, persze az anyjuk akkor sem volt itt, úgy sietett elébük mintha érdekelné a gyereke.

Nem csak néha vannak itt hanem folyamatosan, a legkisebb már néhány hetesen náluk lakott....

Minek szülte meg az anyja ha ne sem szärja?

(Itt nincs csok meg gyed meg ingyen lófszjóska)

2021. szept. 13. 16:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs semmilyen juttatás, itt mindenki ugyanannyit ér.
2021. szept. 13. 16:49
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Az gondolom fel sem merül benned, hogy a nagyszülők AKARNAK az unokáikkal lenni..
2021. szept. 13. 16:50
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Lehet neked kéne szülni ehelyett a beteges leskelődés helyett és lenne valami célja az életednek.
2021. szept. 13. 16:50
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

Engem meg zavar a szomszed kutyája, a 3házzal arrébb lakó néni kakasa, a busz ami óránkén telmegy, sőt az iskolás gyerekek is, akik a házunk elött vonulnak végig...

És akkor mi van?!

Ha kiírok egy szánalmas kérdést, jobb lesz az életem?!

Költözz tanyára, az ilyen lelkisérülteknek, akik mindenbe bele tudnak kötni az való...

2021. szept. 13. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Ismétlem. Csok minden egyes település kb minden egyes házára jár. ha erősködsz, ha nem ez így van.
2021. szept. 13. 16:52
 16/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezt a nincs csokot úgy érti, hogy nem MO-n lakik. Nekem ez ugrott be, mert én is határontúli vagyok:)
2021. szept. 13. 17:16
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
Azért lehet, hogy téged idegesítsenek. Csak ez az egy oka lehet. Megtalálnak, akárhová is bújsz! Elképesztő!
2021. szept. 13. 17:17
 18/22 A kérdező kommentje:
na ezért gyűlölöm őket. Megerősítettétek a dühömet, szankciók jönnek. Köszönjétek meg magatoknak, egy újabb gyerekgyűlölő született.
2021. szept. 13. 18:18
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

"a szülőknek van pénze, 2 autót tartanak fenn (az egyik egy egyterű Alhambra, az újabb verzió)"

Mondjuk nálam a "van pénz" kategória nem egy családi kocsinál kezdődik... :D

"szankciók jönnek"

Huhh de betojnak majd tőled.

2021. szept. 13. 20:04
 20/22 anonim ***** válasza:
57%
#18: "szankciók jönnek" ? Ugyan mifélék? Ne nagyon erősködj, mert simán te húzhatod a rövidebbet. Nálam pl. biztos ne sok esélyed lenne. Viszont nagyon hamar te lennél az, aki farokfelvágva menekül...
2021. szept. 13. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!