Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen anya aki lepasszolja a...

Milyen anya aki lepasszolja a saját gyerekét mindig?

Figyelt kérdés

Nem szeretném megnevezni, de közeli családtagom,-akivel együtt éltem akkor is mikor a kis gyerek megszületett,-most nem rég költöztem el,amikor férjhez mentem.

Anyuka nem dolgozik vagy 20 éve. Akkoriban munka után, mindig én mosogattam el, mostam fel,sepertem meg főztem meg. Ha egy nap nem tettem meg ment a cirkusz erre se vagyok képes,aztán jött a kicsi, megígérte ő megváltozik. Ezentúl képes lesz elmenni a boltba egy kg kenyérért...

Persze nem lett belőle semmi,annyi hogy megfőz... persze ezt úgy hogy reggeltől estig tart neki egy csirke combot megsütni rizzsel, vagy valami. Ez idő alatt mindig más vigyáz a gyerekre.. ha elhívnak hogy legyek otthon kicsit együtt a család,menjünk el a férjemmel vagy egyedül ahogy jön.. ki vonul a konyhába,te meg délutánig pesztráld a gyereket. Ha elhozom a húgom hozzánk egy hétvégére, mondjuk péntek este hogy ott alszik és másnap ebéd után hazavisszük reggel 9-kor már hívogat hogy ő nem tud főzni mikor megy már haza a húgom...

Ez normális?

2021. febr. 8. 11:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Most szidnunk kéne a mostohaanyád?
2021. febr. 8. 11:57
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnéd megnevezni, de azért sikerült😃
2021. febr. 8. 12:08
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

Egyáltalán nem normális de mit tudsz tenni?

Apádat nem zavarja????

2021. febr. 8. 12:14
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem mostoha anyám, a szomorú benne az. Nem. Nem zavarja mert vele együtt van a konyhában "főzőcskézni nap hosszat borozgatás mellett". Más pedig etesse 3 óránként,altassa, játszon vele. Nem a gyerekkel van bajom hanem a hozzáállásukkal hogyha a másik nem tudja vállalni meg szemétkednek.
2021. febr. 8. 12:16
 5/16 A kérdező kommentje:
És ha heti szinten lenne egy ilyen nap azt mondom rendben van,de lassan minden napos.
2021. febr. 8. 12:17
 6/16 anonim ***** válasza:
39%
Sajnálom :( es a húgodat is.
2021. febr. 8. 12:18
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Hany éves a húgod?
2021. febr. 8. 12:18
 8/16 A kérdező kommentje:
14
2021. febr. 8. 12:26
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Most én értem félre, de egy 14 éves lányról van szó és nem egy kisbabáról? Egy 14 évest már nem kell pesztrálni.
2021. febr. 8. 12:37
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem a 14 éves lányt kell pesztrálni hanem a nem rég született csecsemőt, a 14 éves lánynak.
2021. febr. 8. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!