Miért mennek bele egyes nők abba , hogy válás után a gyerekük egyik héten az apjuknál legyen? Így kényelmesebb, hogy lepasszolják? Vagy tudnak ismerkedni?
Mert a gyereknek nem a legjobb, hogy csak kéthetente van egy hétvégi apukája. Szerintem ez így a normális és pozitívnak találom, hogy az apuka ennyire részt szeretne venni a gyermek életében (mert igencsak ritka, aki nem törődne bele a kétheti 1-be).
Ha a két szülő normális viszonyban van és egészséges környezetben szeretnék nevelni a gyerekeket, akkor én ezt tartom a legjobb megoldásnak.
Mert nem minden nő egy "baromtól" válik el és az apuka szeretne apja lenni a gyerekének. A nő pedig nem egy önző, játszmázó dög, hogy csak a saját érdekeit tartsa szem előtt.
Csúnyán megfogalmazva.
Nem tudom..
Emgem anyam egyedul nevelet fel, de mellette ugyanugy tartottam/tartom a kapcsolatot apammal.
En biztosan nem birnam ki, h ne lassam a gyerekeimet egy hetig ..persze kinek mi a fontos..
Az általad jónak tartott helyzetben az apa még ritkábban látná a gyereket, az nem zavar?
"En biztosan nem birnam ki, h ne lassam a gyerekeimet egy hetig"
Az apa meg bírja ki, hogy hetente egyszer látja pár órára?
A gyereknek apja is van. Legalább lesz egy kis szabadidőd magadra.
Anyukád egyedül nevelt fel. Ex szerinted könnyű volt neki?
Mindkét szülő ugyanolyan szülő
Már megint a nők :D
Gondolom, az eszedbe sem jutott, hogy esetleg azért - bár nem a legkényelmesebb megoldás - hogy az apa-gyerek viszony ne sérüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!