Miért mennek bele egyes nők abba , hogy válás után a gyerekük egyik héten az apjuknál legyen? Így kényelmesebb, hogy lepasszolják? Vagy tudnak ismerkedni?
Na erről van szó! A saját önzőséged. 😂 Mert Te nem bírnád ki.. A gyerek meg bírja ki, hogy csak 2 hetente vagy ritkábban látja az apját, ahogy az apa is a gyerekét. 👏
A gyereknek 2 szülője van (normális esetben válás után is)
Az más helyzet, ha apuka nem is akarja többször látni a gyerekét, de egy olyan apa-gyerek kapcsolatban, mint ami nálunk is van, a férjem és a lányom is belebetegedne, ha csak 2 hetente pár órára találkozhatnának. Kinek lenne ez jó? Nekem, csak azért hogy elmondhassam, hogy bezzeg én vagyok a jó anya, aki nem "paszolja le a gyereket, aki nem megy pasizni", minden egyedül megoldok még akkor is ha belegebedek, de persze apuka utalja a pénzt, mert az jól jön? Hülyeség! Mindenki sérülne, de főleg a gyerek.
Sajnos sok rossz példát láttam a környezetemben, ahol anyuka játszmázott, undorító volt. Emlékszem egyszer az egyik 10 éves kisfia bejött a munkára és ott sírt, hogy az apjával szeretné tölteni a hétvégét,anyuka leteremtette, hogy szó sem lehet róla, megy a mamához, mert most nem apás hétvége van, de anyunak dolgoznia kell. Mit ártott volna annak a szegény gyereknek, ha egy kicsit együtt lehetett volna az apjával?
Én sem értem miért ne lenne jó.
Gondolom nem messze laknak egymástól, mivel a suliba vinni kell a gyereket.
Ott is van külön szobája, kialakul ott is a rutin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!