Miért szül aki folyton lepasszolja a gyerekeit?
2 szomszédomban is ilyen elhanyagolt gyerekek vannak, direkt idősek lakta környékre költöztem, de nincs soha nyugtom mert a fülhallgatót is túlordítják az unokák.
Pár hete az egyik balesetet szenvedett, mentő jöttek ki hozzá, persze az anyjuk akkor sem volt itt, úgy sietett elébük mintha érdekelné a gyereke.
Nem csak néha vannak itt hanem folyamatosan, a legkisebb már néhány hetesen náluk lakott....
Minek szülte meg az anyja ha ne sem szärja?
(Itt nincs csok meg gyed meg ingyen lófszjóska)
Nagyszülői gyes van
Illetve lehet hogy a szülő dolgozik, mert esetleg többet keres mint a mama, aztán ad haza a pénzből...
Sok féle megoldást láttam már, van olyan nagyszülő aki bevállalja a gyereket, ha cserébe a gyerek anyja eltartja őt is.
1. Miért nem tőlük kérdezed?!
2. Mi közöd hozzá?!
3. Attól, mert idejössz lázítani, sztkeverni, neked jobb lesz az életed?!
Nálunk nincs csok, a szülőknek van pénze, 2 autót tartanak fenn (az egyik egy egyterű Alhambra, az újabb verzió). Mindig itt vannak, hétvégén is, pedig nálunk is elkezdódött az iskola.
Van hogy hétköznap jönnek-mennek (én is dolgozom, nem óket lesen, de kétségkívül hallom ha jönnek vagy mennek...)
Keress valami hobbyt, elég gáz, hogy őket lesegeted...
Nálunk nincs csok... megsúgom, csok mindenhol van... a rózsadombon is. Falusi csok, na az lehet nincs nálatok...
2 autót fenntartani nem nagy ördöngősseg a mai világban, nekem sharanom van, az is egyterű, mégsem vet fel minket a pénz.
Ez semmi más részedről, csak provokáció
7-as lehet hogy így van. Bár már a nagyszülők is kivannak, mikor a vasárnapi húsleveshez hiszti jár.
Nem kémkedem, de haza szoktam jönni melóból, sőt hétvégente ki is ülök a kertbe. Ha hagyják persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!