Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem akarom...

Mit tegyek, ha nem akarom nevelni a férjem gyerekeit?

Figyelt kérdés
Férjem exe rám akarná lőcsölni a gyerekeit. Nekem van három gyerekem, neki kettő. Én nem akarom az ő gyerekeit nevelni, mert 1. Nem az enyémek, 2. Nem az én dolgom. A párom dolgozik reggel 6-tól este 6-ig, fél 5-kor kel, fél 8-8 fele ér haza, nekem kellene nevelni őket, mert anyuka bemondta az unalmast. De én nem akarom. Mit tegyek?
2021. szept. 10. 17:31
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
68%

Egyrészt nem világos, hogy közös gyereketek van-e.

Másrészt pedig gondolom, mikor hozzámentél, tudtad, hogy van 2 gyerek is a csomagban. Mondjuk ha ne adj' Isten meghalna anyuka, akkor is a ti feladatotok volna felnevelni őket. A férjed az apjuk. Rohadtul empatikus lény lehetsz.

2021. szept. 10. 18:59
 12/46 Derjaderja ***** válasza:
71%

Szerintem az is igaz, hogy vállaltad a gyerekes férfival ezt a lehetőséget (ti. akár véglegesen is az otthonotokba kerülnek), de az is túlzás, hogy 5 gyereket láss el egyedül, ezt meg nem kell vállalnod.

Kérd meg a férjed, hogy szerezzen segítséget, akár az iskolából hazakísérésre, vsz a gyerektartás árából is kijönne, délután otthonra pár órára valakit. Akkor is reális lenne, ha 5 közös gyereketek lenne.

2021. szept. 10. 19:02
 13/46 anonim ***** válasza:
66%

" Nekem van három gyerekem, neki kettő."

Nekem ebből az jön le, hogy közös nincs, a kérdező együtt neveli az új férjével az előző házasságból hozott almot.

Ergó a pasinak el kell viselni más kölykeit, de a sajátjai nem megtűrt személyek.

2021. szept. 10. 19:02
 14/46 anonim ***** válasza:
33%

Mond el a férjednek.

Ebből úgy sem jössz ki jól!

Ha vállalod meszivatod magadat. Ha nem, akkor gonosz leszel.

Mondhatod h elválsz és nevelje a gyerekeit, nem akarsz az útjukban állni. De ő egyedül úfysem vállalja, plusz a te gyerekeiddel is kiszúrsz.

Ha csak simán nemet mondasz akkor meg pitsa leszel mert ezt tudtad előre stb (ahogy fent is egyből felcsattantak)

Szóval ennek akár hogy is döntesz jó vége nem lesz.

Egyáltalán a férjed akarja a gyerekeket?

Mert 2 szék közül földre esik a 2 csóri gyerek ha nem.

Milyen szép. Te elválsz, közben apa beközli h ő nem tudja nevelni őket, de az anyjuknak se kellenek🤔

Már is nem te vagy a leggonoszabb a sztoriban

2021. szept. 10. 19:04
 15/46 anonim ***** válasza:
97%
Mi lenne, ha apuka normál munkaidőben dolgozna, nem estig lenne, akkor ő is résztvenne a a gyereknevelésben és a családi életben. Az anyuka meg fizessen gyerektartást, így a pénzkiesés is meg lenne oldva.
2021. szept. 10. 19:16
 16/46 anonim ***** válasza:
44%
Egyszerűen megmondod neki hogy nem neveled a gyerekeit. Gondolom ő sem neveli a tieidet csak egy háztartásban lakuk velük. Az nem ugyanaz mint főzni, mosni rájuk, uzsonnát csomagolni és edzésre hordani őket. A férjed ilyen munkarend mellett biztos nem csinál semmi ilyesmit a te gyerekeitddel. Neked sem kell az ő gyerekeivel
2021. szept. 10. 19:46
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az hogy rád akarja lőcsölni? Hétvégére? Vagy le akar teljesen mondani a felügyeletról? Konkrétumok kellenének.
2021. szept. 10. 19:53
 18/46 anonim ***** válasza:
37%
Csak tudnám az ilyen liba mi az istennek jön össze csomagos palival? Szóval a férjed tartsa el, nevelje a tieid, te meg lószart nem teszel az ő gyerekeiért.. Szégyeld magad! Undorító vagy.
2021. szept. 10. 22:32
 19/46 anonim ***** válasza:
82%
A párod keressen olyan munkát, amivel lesz ideje a gyerekeire, ha veletek fognak élni. Oké, hogy gyerekes pasival vagy és el kell fogadnod a gyerekeit, de felnevelned nem kell őket helyette. Ilyen beosztással, neked kéne őket iskolába vinni, elhozni, mindent megoldani. Én nem csinálnám, de közös gyerek esetén sem, hogy minden rám szakad, apuka ahogy hazaesik, foglalkozik vele 15 percet, majd alszik is.
2021. szept. 10. 23:50
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ...

Az utolsóval (#19), és akik ugyanezt írták, egyetértek. Kivéve, ha a te gyerekeidet ő tartja el. Ugyanis neki sem kötelessége.

2021. szept. 11. 04:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!