Mit tegyek, ha nem akarom nevelni a férjem gyerekeit?
Egyrészt nem világos, hogy közös gyereketek van-e.
Másrészt pedig gondolom, mikor hozzámentél, tudtad, hogy van 2 gyerek is a csomagban. Mondjuk ha ne adj' Isten meghalna anyuka, akkor is a ti feladatotok volna felnevelni őket. A férjed az apjuk. Rohadtul empatikus lény lehetsz.
Szerintem az is igaz, hogy vállaltad a gyerekes férfival ezt a lehetőséget (ti. akár véglegesen is az otthonotokba kerülnek), de az is túlzás, hogy 5 gyereket láss el egyedül, ezt meg nem kell vállalnod.
Kérd meg a férjed, hogy szerezzen segítséget, akár az iskolából hazakísérésre, vsz a gyerektartás árából is kijönne, délután otthonra pár órára valakit. Akkor is reális lenne, ha 5 közös gyereketek lenne.
" Nekem van három gyerekem, neki kettő."
Nekem ebből az jön le, hogy közös nincs, a kérdező együtt neveli az új férjével az előző házasságból hozott almot.
Ergó a pasinak el kell viselni más kölykeit, de a sajátjai nem megtűrt személyek.
Mond el a férjednek.
Ebből úgy sem jössz ki jól!
Ha vállalod meszivatod magadat. Ha nem, akkor gonosz leszel.
Mondhatod h elválsz és nevelje a gyerekeit, nem akarsz az útjukban állni. De ő egyedül úfysem vállalja, plusz a te gyerekeiddel is kiszúrsz.
Ha csak simán nemet mondasz akkor meg pitsa leszel mert ezt tudtad előre stb (ahogy fent is egyből felcsattantak)
Szóval ennek akár hogy is döntesz jó vége nem lesz.
Egyáltalán a férjed akarja a gyerekeket?
Mert 2 szék közül földre esik a 2 csóri gyerek ha nem.
Milyen szép. Te elválsz, közben apa beközli h ő nem tudja nevelni őket, de az anyjuknak se kellenek🤔
Már is nem te vagy a leggonoszabb a sztoriban
Attól függ...
Az utolsóval (#19), és akik ugyanezt írták, egyetértek. Kivéve, ha a te gyerekeidet ő tartja el. Ugyanis neki sem kötelessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!