Nők akik fiatalon szültek és nem tudják nevelni a gyerekeiket?
Látom azért vannak "kedves"kommentelők,akik érdemben hozzászólni nem tudnak,de észt osztani annál inkább. Egy helyesírási hiba miatt......
Nem is tudjátok miért kérdezi,lehet önhibáján kívül nem tud a gyerekével lenni,ti meg még bele is rúgtok. Szép.....
Kedves Kérdező!
Én ugyan nem vagyok ilyen helyzetben,de kivanom, hogy mihamarabb rendeződjön az életed!
4# mert te sem válaszoltál érdemben!
Ha pedig valaki feltesz egy kérdést, vegye a fáradságot hogy megtanul előtte helyesen írni!
Ez nem gépelési hiba!!!
Egyébként pedig önhibáján kívül nem tud a gyerekével maradni?
18 év előtt aki szül, a nagy büdös semmire az igenis az ő hibája!
Megkellett volna tanulni védekezni (bár itt mindenki amellett lesz terhes)
Kedves válaszolok!
Köszönöm, hogy felhívtátok a figyelmem a helyesírási hibára.Remelem megmarad ez a jó szokásotok. De ha nem tudsz válaszolni akkor ne tedd .
Nem személyes tapasztalat, de itt a lakhelyemen van egy nő, aki 18 évesen szülte az elsőt, aztán rá egy évre a másodikat. Alig volt a kicsit pár hós, mikor egy pasi miatt otthagyta a két gyerekét. Aztán az új pasitól is lett egy gyerek, de később az is intézetbe került. Mivel egyiket sem látogatta, a gyerekei nem is ismerték, egy idő után hivatalosan is lemondott róluk. Most szülte a negyediket február elején, de anyagi okokból és mert nem is akart újabb gyereket, már terhesen lemondott róla, a születése után meg sem nézte stb.
Én elég sokat beszélgettem ezzel a nővel, azt mondja, egyáltalán nincs lelkiismeretfurdalása a tettei miatt. Nem titkolta soha sem, magától és nyíltan beszélt nekem ezekről a dolgokról. Azt mondta, ezek is az élete részei, de ő nem nagyon gondol a gyerekeire és nem bánt meg semmit. Nem is tűnik depressziósnak ezek miatt, a pasijával egy tanyán él, állatokat tart, éli az életét.
Nem vagyok ősanya koránt sem, de ez azért nekem kicsit kegyetlenül hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!