Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik fiatalon szültek nektek...

Akik fiatalon szültek nektek nem hiányzik a bulizás?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén minden barátnőm el van a maga világába mióta megszültem.

Buliznak erre arra.

Én meg itthon ülök és le se szrnak..

2018. nov. 13. 17:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Ez van ha szültél, mert te úgy döntöttél attól ők még élhetik az életük tovább.Te pedig a sajátodat máshogy de ugyanúgy tovább.Amúgy meg fogod látni, aki ezután is melletted marad barátnak azok az igazi barátaid.A többiek nem voltak azok.
2018. nov. 13. 17:17
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Előtte se buliztam többet, mint mióta megvan a pici. Kb havonta 1x beülünk valahova a barátokkal.

Úgyhogy nem, nem hiányzik.

2018. nov. 13. 17:19
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Hány éves vagy?

Szerintem érthető. Már más szinten vagytok.

Nem lehettek amúgy igazi barátnők ha felétek sem néznek. Valószínű csak haverok.

Te döntöttél úgy, hígy babàzni akarsz nem ők.

Ők a koruk nak megfelelően buliznak.

2018. nov. 13. 17:20
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

*Hogy

*koruknak

2018. nov. 13. 17:21
 5/16 Zoequeen ***** válasza:
49%
Egyaltalan nem hianyzik 19 eves vagyok es varandos 😁 ugy ereztem magam egy discoba mint az allatkertbe a vegen az elejen elveztem 16-17 evesen aztan a mai vilagba ez a disco szörnyü ugy tancol mindneni mint egy majom😂😂
2018. nov. 13. 17:33
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
5-ös és az sem hiányzik, hogy tanulj, képezd magad, legyen egy kis élettapasztalatod, hogy valamit át tudj adni a gyerekednek?
2018. nov. 13. 17:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de eddig sem jártam. Nekem a színház, koncert, múzeum a kikapcsolódás. Vagy az olyan programok, amiket a gyerkőcökkel is csinálunk: karácsonyi vásár, állatkert, stb. A lányok előtt is ilyen helyekre jártunk a férjemmel.
2018. nov. 13. 18:04
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Ez a nazzolos ...
2018. nov. 13. 18:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Már Én is kiszagoltam, hogy Ő az! 🤣
2018. nov. 13. 22:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Hölgyeim és Uraim, újabb felvonás következik. :D
2018. nov. 13. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!