Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a férjem be...

Mit tegyek, ha a férjem be akar jönni szülésre?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy ott legyen. Vajúdásnál még oké, de kitolásnál nem szeretném.

Nekem nem segítség, hogy valaki ott van a fejem felett, és 2 percenként kérdezgeti, hogy "Jól vagy?" meg "Nagyon fáj?". Én mindig is egyedül szenvedős fajta voltam. Az első férjemnél is úgy volt, hogy nem jött be, de ő se akart. Most a férjem akar. De én nem akarom. Hogy beszéljem le erről?

(Normális válaszokat, légyszi!)

2021. szept. 5. 17:06
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltél már vele?
2021. szept. 5. 17:09
 2/38 anonim ***** válasza:
94%
Ha a férjeddel nem vagy beszélő viszonyba, megmondod az orvosnak, hogy nem akarod. Ő majd távol tartja.
2021. szept. 5. 17:25
 3/38 anonim ***** válasza:
73%
És ha bemehet de letisztázod vele hogy hallgasson, vagy kifele
2021. szept. 5. 17:26
 4/38 anonim ***** válasza:
90%
És ha előre megbeszélitek hogy mire van szükséged és mire nincs? Pl megmondod neki hogy nem szeretnéd ha azt kérdezgetné folyton hogy "jól vagy?" meg " nagyon fáj?". Az én férjem pl általában poénkodással oldja a feszültséget, ami nálam is bejön, de megkértem hogy a szülőszobán ezt legyen kedves mellőzni.
2021. szept. 5. 17:30
 5/38 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem szeretnèd, hogy bemenjen, akkor egyszerűen mondd meg neki.

De tàmogatò is tud a jelenlète lenni, ha nem kèrdezget, hanem segìt. Adogathatja az innivalòt, gàzt. Masszìrozhatja a derekad, foghatja a kezed. Ha àllsz vagy guggolsz tàmaszkodhatsz rà.

Miből gondolod, hogy folyton kèrdezgetne? Ilyen a stìlusa?

2021. szept. 5. 17:30
 6/38 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki, de hajthatatlan. Folyton ezen veszekszünk, mert ő ott akar lenni, én meg nem akarom.

Ha nem kérdezgetne, akkor se szeretném, hogy bent legyen. Bőven elég az orvos és a nővérek.

2021. szept. 5. 17:53
 7/38 anonim ***** válasza:
75%

Az orvosnak, nővèrnek ìràsban jelezd, hogy nem.szeretnèd, ha bejönne.

Nem mindenkèppen ràbeszèlni akarlak, de lehet, hogy jòt tenne, ha egy bàba àltal tartott szülesfelkèszítőn rèszt vennètek.

2021. szept. 5. 18:02
 8/38 anonim ***** válasza:
63%
Én ezen nem vitáznék, hanem rövidre zárnám. Ez egy nagyon bensőséges folyamat, nem is értem, hogy merülhet fel, hogy neked kelljen úgymond behódolni neki. Neked kell megszülnöd a babát, minden erődre, lelki békédre szükség van hozzá, neki itt csak bólogatnia lehetne a kéréseidre. Nem vitáznék, nem jössz be és pont.
2021. szept. 5. 19:14
 9/38 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem neki is joga van ott lenni a gyermeke születésénél. Ő nem szülheti meg és még ezt az élményt is elvennéd tőle? Inkább előtte beszéljétek át, neked mire van szükséged abban a helyzetben.
2021. szept. 5. 19:57
 10/38 anonim ***** válasza:
70%

Miért gondolod, hogy ezt fogja kérdezgetni?

Nekem egyszer sem kérdezte a férjem..

Jólesett, hogy ismerős arc volt mellettem, fogtam a kezét..

Ennyi..

Én nem hibáztatom, hogy résztvakar venni és az első pillanattól a gyerekét látni szeretné.

Beszéljetek inkább arról, hogy mit vársz el tőle (hagyjon békén)

Egyébként vicces.. a vajúdás rosszabb, mint a kitolás, és mégis az nem zavar.

Ebből ô nem fog engedni szerintem

2021. szept. 5. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!