Mit tegyek, ha a férjem be akar jönni szülésre?
Nem akarom, hogy ott legyen. Vajúdásnál még oké, de kitolásnál nem szeretném.
Nekem nem segítség, hogy valaki ott van a fejem felett, és 2 percenként kérdezgeti, hogy "Jól vagy?" meg "Nagyon fáj?". Én mindig is egyedül szenvedős fajta voltam. Az első férjemnél is úgy volt, hogy nem jött be, de ő se akart. Most a férjem akar. De én nem akarom. Hogy beszéljem le erről?
(Normális válaszokat, légyszi!)
Ha nem szeretnèd, hogy bemenjen, akkor egyszerűen mondd meg neki.
De tàmogatò is tud a jelenlète lenni, ha nem kèrdezget, hanem segìt. Adogathatja az innivalòt, gàzt. Masszìrozhatja a derekad, foghatja a kezed. Ha àllsz vagy guggolsz tàmaszkodhatsz rà.
Miből gondolod, hogy folyton kèrdezgetne? Ilyen a stìlusa?
Már mondtam neki, de hajthatatlan. Folyton ezen veszekszünk, mert ő ott akar lenni, én meg nem akarom.
Ha nem kérdezgetne, akkor se szeretném, hogy bent legyen. Bőven elég az orvos és a nővérek.
Az orvosnak, nővèrnek ìràsban jelezd, hogy nem.szeretnèd, ha bejönne.
Nem mindenkèppen ràbeszèlni akarlak, de lehet, hogy jòt tenne, ha egy bàba àltal tartott szülesfelkèszítőn rèszt vennètek.
Miért gondolod, hogy ezt fogja kérdezgetni?
Nekem egyszer sem kérdezte a férjem..
Jólesett, hogy ismerős arc volt mellettem, fogtam a kezét..
Ennyi..
Én nem hibáztatom, hogy résztvakar venni és az első pillanattól a gyerekét látni szeretné.
Beszéljetek inkább arról, hogy mit vársz el tőle (hagyjon békén)
Egyébként vicces.. a vajúdás rosszabb, mint a kitolás, és mégis az nem zavar.
Ebből ô nem fog engedni szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!