A szülésre a Baba Apukája helyett az Édesanyám is bejöhet? Vagy akár mindketten is beöltözve/ vagy váltva egymást?
Szia! 2009-ben szültem az Uzsokiban.Nálam is az Anyukám volt bent.Nem jelentett problémát,de csak egy ember lehetett.Szerintem ez szülésznő kérdése.Viszont csak sima szülésnél lehetett ott.Engem később megcsászároztak ott már nem lehetett senki.
Boldog babavárást és komplikáció mentes szülést!!!
EGY valaki mehet be.
De azért nekem furcsa, hogy nem a baba apját akarod, hogy ott legyen, elvégre NEKI van köze a gyerekedhez, az anyukád meg valamivel távolabbi családtag.
Egy felnött nönek már nem anyuka kislányának kellene lenni, amikor már saját maga is anya lesz.
Én a barátnőmmel mentem, mert a párja nem volt hajlandó.
De nekem se jutna eszembe anyukámmal szülni, kizárólag a férjemmel, hogy ő is átélhesse. Az első babánál is ott volt, és valószínűleg kitörne a világháború, ha most akár egy percre is ki akarnám tiltani, hogy anya jöhessen. És igaza is lenne.
Szerintem a kérdező nem bírálatot kért az anyukájáról, csupán csak feltett egy kérdést, hogy bemehet e!!!
Igen, bemehet. Egyszerre csak egy valaki, de válthatják egymást, csak meg kell beszélni a szülésznővel.
Senki nem bírálta az anyukáját, a válaszoló őt bírálta:)
Kérdező, ha a párod alapból szeretne bemenni, akkor hagyd, hogy ő legyen veled, ne erőltesd anyukádat.
De szerintem is válthatják egymást.
Válthatják egymást.
Csak egyszerre nem lehetnek bent veled ketten.
Én a Bajcsyban szültem és a Férjem mindenféle beöltözés nélkül végig velem volt, de anyum is a vajúdás alatt. :)
3 hetes kislány anyukája. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!