Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote II. sz. Női klinika...

Sote II. sz. Női klinika élmények? Tényleg olyan szörnyű? Mindenki le akar beszélni az ottani szülésről.

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 12:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Nézőpont kérdése. Nem hinném, hogy máshol olyan szuper lenne, én amúgy is utálok kórházban lenni. 3napot meg ki lehetett bírni itt is. Esetleg érdekel vmi konkrétan?

2010. okt. 12. 12:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, amit a belinkelt válaszban írt az első válaszoló, mintha két külön kórházról beszélnénk. Én is a SE II-n szültem tavaly júniusban. Igaz, hogy az ügyeletes szülésznő nem volt a legszimpatikusabb, de ezt leszámítva maximálisan meg vagyok elégedve. 6 ágyas a gyermekágyas rész, ha akarod, leadod a babát, ha akarod, nem, nincs kényszer. Pl. lementem a büfébe, mert majd éhenhaltam, betolhattam simán. Éjszakára is le lehet adni, bár én nem tettem, csak első nap, mert előző éjjel szültem. A babámnak begyulladt a szeme és az orra is be volt dugulva, ezért volt egy nap, mikor óránként mászkáltam be a csecsemősökhöz, mindig kedvesek voltak, és segítettek.

Az meg hogy nem segít senki a szoptatásban... hát le vagyok döbbenve. A főnővér NAPONTA végigjárta a szobákat, mindenki mellé leült, megnézte a cicire tételt, hogy hogyan megy, van-e kérdés, mi újság, jaj de édi a kisbaba stbstb. Tápszert én ott nem is láttam. Cukros vizet adnak, ha kér az ember, kis üvegben a baba mellé.

Én MAXIMÁLISAN meg vagyok elégedve a kórházzal. Kérdezz még, biztosan sok mindent nem meséltem el.

2010. okt. 12. 12:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a másodikkal, ugyanezt tapasztaltam.
2010. okt. 12. 12:52
 4/16 A kérdező kommentje:

De jó végre pozitív élményeket "hallani". Köszönöm a válaszotokat.

Igaz, hogy ott a szülésznők törekednek első babánál is a gátvédelemre? Szívesen megpróbálnám, és ha kell persze úgyis vágnak.

Érdemes szülésznőt fogadni?

K volt az orvosotok? Nekem Kisfalvy lesz.

És még az is érdekelne, hogy eda helyett lehet valami gázt kérni? Én rettegek az edától, arra fogok törekedni, hogy ne legyen rá szükség.

2010. okt. 12. 13:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok. Fogadj szülésznőt, és akkor elkerülheted az egyetlen negatívumot, ami engem ért :)

Gönczi Kati azt hiszem nagyon jó, barátnőm őt fogadta meg. Kisfalvyt nem ismerem, én Timmermann doktornál szültem.

Én kaptam EDÁt, egyáltalán nem volt vészes, és semmi utóhatása nem volt, annyi pozitív viszont igen hogy ki tudtak kaparni ébren is és babázhattam, mert bent maradt egy darab lepény. Úgy tudom, olyankor elaltatnak gyorsan.

Gázt ne akarj, olvastam itt róla rosszakat.

2010. okt. 12. 13:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen és még így is van gátvédelem, nem vágnak, csak ha muszáj. Nekem se akartak, de aztán a babám értékei nagyon leromlottak és hirtelen ki kellett, hogy jöjjön, ezért vágtak nekem és az orvos segített hoyg kijöjjön. Egyébként a szülésznővel, ha fogadsz, ezt meg fogjátok beszélni előre.
2010. okt. 12. 13:23
 7/16 A kérdező kommentje:
A szülésznő végig ott van a szülésnél? Lehet érdemesebb lenne szülésznőt fogadni mint dokit?
2010. okt. 12. 13:31
 8/16 anonim válasza:
100%

Sziasztok!

Én júliusban szültem a kislányomat a klinikán és csak pozítív élményeim voltak.A második babánál is biztos,hogy ide fogunk jönni a párommal.Apás szülés volt,ügyeletes szülésznő segített,orvosunk fogadott volt és maximálisan helyt állt mindkettő.Úgy gondolom a szülés fájdalmára nem lehet felkészülni,de lelki támogatást kaptam,főleg,hogy a férjem is velem volt.Leírhatatlan élmény volt számára a kislánya születése.....és nem tudom hányszor mondta el,mennyire büszke Ránk!Ezután 2 órát együtt lehettünk,sírtunk-örültünk egymásnak.Csodálatos volt!Az osztályon a főnővér nagyon kedves(csecsemős)és szakmailag is tapasztalt,bármikor készségesen segít,Ő csak hétköznap van bent.Minden napra adnak a babának 4db pelenkát,fürdetni elviszik,éjszakára beviheted...én csak az első éjszaka hagytam bent.Szoptatni egyedül próbáltam meg,sokat olvastam róla éa a kislányom azóta is egy kis "éhen kórász"Kibírható az a 3-4 nap.Fürdőszobák fel vannak újítva,de én törlőkendőt vittem magammal.Kérdezz nyugodtan,ha valami konkrétan érdekel?Üdv:3hós kislány anyukája

2010. okt. 12. 13:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 éve szültem ott. Most is ott fogok februárban.

Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, szerintem nagyon jó kórház. Ha mondhatom úgy én élveztem a 3 napot. Császárom volt, ott is minden rendben volt és csodás élmény maradt.

Nem olvastam végig a kommenteket, csak leírtam az én véleményemet.

Könnyű szülést!

2010. okt. 12. 15:00
 10/16 A kérdező kommentje:

Nem sokkal fogok utánad szülni, mi márciusra vagyunk kiírva :)

Neked is könnyű szülést!

2010. okt. 12. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!