Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fura ha 32 éves nőként még...

Fura ha 32 éves nőként még nincs gyerekem?

Figyelt kérdés

Fura? Mármint furán néznek rám. A munkahelyen is sokan emlegetik, hogy "lassan már itt az ideje a babának", anyám szó szerint ki van rám akadva, hogy még nem szültem. És a barátnőim velem egykorúak is már mind anyukák, sokuknak 6-7 éves gyereke van.

Amúgy szeretnék babát, de nem most. Mármint de, most is jöhetne, csak egyszerűen nekem úgy menne ha nagyon biztos párkapcsolatban élnék. Eddig még 1 biztos kapcsolatom sem volt. A mostanit annak érzem, de még csak fél éve ismerjük egymást. Megsiettetni sem akarom nagyon a babavállalással, ő négy évvel fiatalabb nálam.

Tényleg ennyire furcsa, hogy még nem szültem? XD azért van pár nő aki 30 felett, negyvenhez közel, vagy azon túl szül, de engem mindenki megcsodál.

Ha minden klappol, 2-3 éven belül szeretnék én is babát vállalni...azaz szeretnénk (remélem, azt mondta, hogy maaaaajd.... ő is akar).

Vagy az már késői?

2021. szept. 4. 01:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%
Nem késő, csak ha gond van, kevesebb időd lesz a babaprojektre. Másrészt meg bizonytalan kapcsolatba szülni sem kellene. Utáltam én is, hogy állandóan a szerelmi életemmel foglalkozott mindenki.
2021. szept. 4. 11:05
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező és Válaszadók!

Ti hol dolgoztok, hogy ennyire vájkálnak a baba témában és unszolnak?

Nálunk soha senki nem kérdezi meg, de nem is bíztatnak, hogy menjünk már szülni :D mondjuk így is kevesen vagyunk a munkára :D

2021. szept. 4. 11:19
 23/27 anonim ***** válasza:
30%

Hát amúgy én már szeretnék egy babát

Ezért van igaza annak, aki azt írta, azért zavarnak a megjegyzések, mert valahol tudod, hogy igazuk van. Ha megfelelőek lettek volna a körülmények, már te is szültél volna

2021. szept. 4. 11:20
 24/27 A kérdező kommentje:

Igen, de abban meg nekem van igazam, hogy egy "semmilyen" kapcsolatba nem szülök.

Mondjuk mindig úgy éltem egy 27-28 éves koromig, hogy nem is kell gyerek. Nem akartam szoptatással, gyerekneveléssel eltölteni a fiatal 20-as éveimet, de egy 28 évesen már érett voltam rá. Csak a megbízható kapcsolat hiányzott.

2021. szept. 4. 11:24
 25/27 anonim ***** válasza:
29%

Nem is vitatja senki, hogy ésszel kell vállalni.

Ugyanakkor az érzelmeid szerint már anya lennél, ezért bántanak a megjegyzések.

Aki még érzelmileg sem érett hozzá, azt nem érdekli, mit mondanak, mert nem fáj neki.

2021. szept. 4. 11:28
 26/27 anonim ***** válasza:
24%

Rengeteg olyat ismerek aki nem szült "semmilyen" kapcsolatba,most pedig 40 fölött meg nincs gyerek, de pasi se...

Nagy valószínűseggel már nem is lesz, de ezekhez a dolgokhoz senkinek semmi köze.

2021. szept. 4. 12:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen, tök fura,hogy egy fél éves, meg komolytalan kapcsolatban nem vállaltál eddig gyereket. Végülis az a normális, ha valaki 32 évesen már 2 gyerekes elvált,esetleg többször elvált nő. *irony off*
2021. szept. 5. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!