Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fura ha 32 éves nőként még...

Fura ha 32 éves nőként még nincs gyerekem?

Figyelt kérdés

Fura? Mármint furán néznek rám. A munkahelyen is sokan emlegetik, hogy "lassan már itt az ideje a babának", anyám szó szerint ki van rám akadva, hogy még nem szültem. És a barátnőim velem egykorúak is már mind anyukák, sokuknak 6-7 éves gyereke van.

Amúgy szeretnék babát, de nem most. Mármint de, most is jöhetne, csak egyszerűen nekem úgy menne ha nagyon biztos párkapcsolatban élnék. Eddig még 1 biztos kapcsolatom sem volt. A mostanit annak érzem, de még csak fél éve ismerjük egymást. Megsiettetni sem akarom nagyon a babavállalással, ő négy évvel fiatalabb nálam.

Tényleg ennyire furcsa, hogy még nem szültem? XD azért van pár nő aki 30 felett, negyvenhez közel, vagy azon túl szül, de engem mindenki megcsodál.

Ha minden klappol, 2-3 éven belül szeretnék én is babát vállalni...azaz szeretnénk (remélem, azt mondta, hogy maaaaajd.... ő is akar).

Vagy az már késői?

2021. szept. 4. 01:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy fura, főleg 1/2 éves párkapcsolatban egyáltalán nem aktuális. Igen lehetne 10 éves gyereked is, és lehetnél elvált, nem lennél vele előbbre. Nem lesz késő 3 év múlva sem!
2021. szept. 4. 01:43
 2/27 anonim ***** válasza:
80%

Én 30 vagyok, nincs gyerek, nem is akarok és folyamatosan kapom a beszólásokat.

Az egyik barátnőmmel emiatt szakítottam meg a kapcsolatot.

2021. szept. 4. 01:46
 3/27 A kérdező kommentje:

Én akarok, csak még nem aktuális...

Persze azt is megértem aki nem akar, nem is értem ezt a beszólásosdit...

2021. szept. 4. 01:58
 4/27 anonim ***** válasza:
98%
35 éves vagyok és rám csodálkoznak...egyre jobban. Közben nem tudják hogy a háttérben ment már egy gyerek projekt,csak nem sikerült, de az okokat nem kötöm senki orrára, ezért azt hiszik csak tengek-lengek. Nekem szar érzés..
2021. szept. 4. 02:16
 5/27 anonim ***** válasza:
97%

Számos oka lehet, ha valakinek 30 év felett nincs gyereke.

Egy az, hogy nincs is elkésve, kettő, hogy amúgy sincs köze ehhez senkinek, hogy rákérdezzen. Például, ha teherbeesési gond áll mögötte, eléggé fájó pont tud lenni.

2021. szept. 4. 02:46
 6/27 anonim ***** válasza:
97%

Én 30 évesen szültem az elsőt, és 34 évesen a másodikat. Másodszor lényegesen nehezebb volt, már orvoshoz jártam, hogy sikerüljön, ahogy sokan teszik. Ezért mondanám azt, hogy 2-3 év múlva elkezdeni az elsőt összehozni kicsit rizikósnak érzem, de legyen szerencséd!

Azzal viszont egyetértek, hogy addig fölösleges erről beszélni, amíg nincs meg minden körülmény hozzá. Amikor engem zaklattak ezzel 26-30 éves korom között, mindig visszakérdeztem, hogy hova? kinek? miből? Szóval ha a kérdező nem oldja meg nagyjából biztosra a lakhatásom, a bevételem és az apa jelölt megtalálást, addig ne kérjen számon. Ha ezeket megoldottam, akkor lesz gyerekem. Mindenki felfogta.

2021. szept. 4. 03:25
 7/27 anonim ***** válasza:
91%
Én 29 vagyok, évek óta férjnél, de gyerek nincs és egyelőre úgy gondolom nem is akarok, de senki nem csodálkozik ezen. Mázlim van, mert a környezetemben lévő korombelieknél sincs, és vagy nem is akarnak, vagy nagyon nem aktuális.
2021. szept. 4. 04:16
 8/27 anonim ***** válasza:
97%
Nem kellene ilyesmivel foglalkoznod. Épp eszű nő először meg szeretné találni a megfelelő partnert, mint írtad, ez eddig nem volt meg. Simán elküldeném őket melegebb éghajlatra, anyámmal az élen! Ez nem verseny, hanem az életed.
2021. szept. 4. 04:44
 9/27 anonim ***** válasza:
76%

Én 36 voltam amikor született a gyerekem, egy stabil, 15 éves párkapcsolatba. Nem azért mert nem sikerült, hanem akkor szerettünk volna szülők lenni.

Rám senki nem nézett furcsán, egyedül anyum volt az, aki állandóan szóvá tette.

2021. szept. 4. 06:34
 10/27 anonim ***** válasza:
80%

Nekem idén, de ez neked miért számít?

Ha biztos vagy magában, abban, hogy jó ez így, nem érdekel, ki mit gondol.

Ha mégis érdekel, hát, akkor gond van, mert valahol te is azt érzed, hogy neked ez így nem jó.

2021. szept. 4. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!