Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fura ha 32 éves nőként még...

Fura ha 32 éves nőként még nincs gyerekem?

Figyelt kérdés

Fura? Mármint furán néznek rám. A munkahelyen is sokan emlegetik, hogy "lassan már itt az ideje a babának", anyám szó szerint ki van rám akadva, hogy még nem szültem. És a barátnőim velem egykorúak is már mind anyukák, sokuknak 6-7 éves gyereke van.

Amúgy szeretnék babát, de nem most. Mármint de, most is jöhetne, csak egyszerűen nekem úgy menne ha nagyon biztos párkapcsolatban élnék. Eddig még 1 biztos kapcsolatom sem volt. A mostanit annak érzem, de még csak fél éve ismerjük egymást. Megsiettetni sem akarom nagyon a babavállalással, ő négy évvel fiatalabb nálam.

Tényleg ennyire furcsa, hogy még nem szültem? XD azért van pár nő aki 30 felett, negyvenhez közel, vagy azon túl szül, de engem mindenki megcsodál.

Ha minden klappol, 2-3 éven belül szeretnék én is babát vállalni...azaz szeretnénk (remélem, azt mondta, hogy maaaaajd.... ő is akar).

Vagy az már késői?

2021. szept. 4. 01:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Ha nincs hozza megfelelő partner, akkor mindegy, hogy késő-e vagy sem. Ma nem számít annak. Az én szüleim 36 és 40 évesek voltak, mikor születtem, és bár alapvetoen jo szulok voltak, egyértelműen sokkal jobb lett volna, ha egy 5-ossel fiatalabbak. Szóval nagyon károsnak tartom ezt a "ráérsz akar 40-en túl is" hozzáállást, ami ma a társadalomban mégy. Megfelelő partner híján én 33 evésen elengedtem ezt a témát. Neked legalább most van egy potenciálisan jó partnered hozza, mondjuk 2 év múlva meg épp belefér. Amúgy senkinek semmi köze hozzá.
2021. szept. 4. 07:05
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Én 33 vagyok, tavasszal volt az esküvőm, a munkahelyen folyamatosan azt kapom,hogy mikor jön már a baba? Hova várok ennyit? Öreg leszek, drága vizsgálatok fognak kelleni,stb. Pedig nem tudják hogy lassan 1 éve rajta vagyunk az ügyön. Nem mindenkinél úgy megy ez hogy eldönti és terhes is lesz sajnos
2021. szept. 4. 08:08
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

"munkahelyen is sokan emlegetik, hogy "lassan már itt az ideje a babának"

És kinek mi köze hozzá?! Munkahelyre dolgozni járunk, nem egymás életében turkálni! Nők...ezt nőként mondom, borzalmasak.

2021. szept. 4. 08:22
 14/27 anonim ***** válasza:
45%

13, "Nők...ezt nőként mondom, borzalmasak."

Az én előző munkahelyemen a férfiak szóltak be állandóan gyerekvállalással kapcsolatban. És a férjemet is a férfi kollégái piszkálták. Csak szólok. ;)

2021. szept. 4. 08:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor közölni kell: Nem kell a méhenben túrkálni..
2021. szept. 4. 08:47
 16/27 anonim ***** válasza:
79%
12es vagyok, tudom, sőt van egy velem nagyjából egykorú csaj,aki nemrég jelentette be hogy terhes és lépten nyomon azzal dicsekszik,hogy nekik viszonylag milyen hamar összejött (fél éve arról beszél hogy baba projekten vannak,az első babát elvesztette közben). És azt is gyakran elmondja hogy más ismerősének bezzeg milyen nehezen jön össze. Sajnos ez egy ilyen munkahely. Ha elkéreszkedsz fél órával előbb addig nem hagynak békén amíg meg nem mondod hova mész
2021. szept. 4. 09:00
 17/27 anonim ***** válasza:
97%
Akinek van stabil párkapcsolata, megfelelő anyagi körülmények közt élnek és mindketten készen állnak szülőnek lenni, annak lehet, hogy ez fura. De nem gondolnak bele más helyzetébe, hogy ő még nem tart ott. Neki szerencséje volt, hogy így alakult az élete, hogy fiatalon már minden klappolt a gyermekvállaláshoz, de a mai világban ez korántsem ilyen egyszerű. Én 34 évesen szültem az első gyereket, így nekem ez nem furcsa. De én is korábban szerettem volna, de anyagilag nem tehettük meg.
2021. szept. 4. 09:06
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
16: mert gyávák elküldeni az ilyeneket a búsba. Mert mi van ha megsértődnek. Tényleg. Mi van, ha megsértődnek?? :D
2021. szept. 4. 09:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben megmondanám nekik hogy foglalkozzanak mással. Vagy ha finoman akarod akkor tereld el a témát. Bár abból meg nem értenek. Én 20 évesen szültem. Most 30 vagyok, most szeretnénk tesót (férjem nem a fiam apja) de nem kötöttük senkinek az orrára.

Különben nálunk pont én vagyok az aki korán szült, mégsem kerdezgetem a barátnőmet ők mikor akarnak már???? Nekem lassan 10 éves fiam lesz és még egy kisbaba ők szintén várnának még éveket. Azt szoktam csak mondani, majd szóljanak ha babát szeretnének és segítek ha kérik 😊

2021. szept. 4. 10:08
 20/27 A kérdező kommentje:

Hát amúgy én már szeretnék egy babát, de inkább épp ésszel gondolkozom. Ezelőtti párjaimtól is vállalhattam volna, de valószínűleg egyedülálló anya lennék most.

Lakhatásom, fix keresetem van.

Barátnőim közül is 2-en egyedülálló anyák (már), mert elváltak/szakítottak az apával.

2021. szept. 4. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!