Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akar pelust cserélni?

Nem akar pelust cserélni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan anyuka akinek nem akart a párja pelust cserélni?

Nekem párom mindenki hangoztatja hogy ő biztos nem....

Pelenkafobias meg ilyeneket kitalál.

Szerintetek ez mennyire oké vagy korrekt egy apukatol?

2021. szept. 2. 04:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Akkor te tespedsz szép vagy. :)
2021. szept. 2. 19:24
 32/45 anonim ***** válasza:
70%

"Az otthon lévő anyák 90% igenis a valagát meneszti."

Na, ha ez így van, akkor miért nem akar annyi apuka otthon maradni és a "valagát mereszteni"? Vagyunk egy páran nők, akik potensek vagyunk anyagilag, több olyat is ismerek, ahol konkrétan a nő keres jobban. Mégsem állnak sorban az apukák, hogy otthon lehessenek.

2021. szept. 2. 19:33
 33/45 anonim ***** válasza:
70%
30-as! Az ordenáré Stílusodra reagáltunk. Az meg legalább annyira szánalmas, mikor jön egy ilyen kritika egy ilyen súlyos általánosítással és akkor odabököd, hogy akinek nem inge. Ez pont olyan dedós, mint mikor egy vitában vesztésre állsz, mert már kifogytál az érvekből, ha volt egyáltalán, és emiatt azzal zárod a vitát, hogy "nem érted": Tipikusan a buta, tanulatlan ember ismérve ez a fajta kommunikáció :)
2021. szept. 2. 19:36
 34/45 anonim ***** válasza:
78%

5-kor kelek reggelit csinálok a gyereknek, kávét főzök, szendvicset készítek a nagyobbiknak meg az apjának, leviszem a kutyát,

keltem a családot, beadom a vitamint/gyógyszert a gyerekeknek, megreggeliztetem és elkészíteni őket hogy elvigyük a nagyot oviba

Kutyával, gyerek+kismotor kombóval plusz a hátamon a kicsivel megjárjuk az ovit, boltot kb 1 óra.

Kicsi alszik, ilyenkor iszom meg az 5-kor lefőzött kávémat!

Gyorsan mosógép, mosogatógép bekapcsol és főzök közben, takarítok, kicsit etetetek, ha szerencsém van 11 körül eszek én is valamit. Kicsi ebéd után alszik 2-3 órát, ilyenkor dolgozok, majd indulás nagyért oviba, még mindig kutyával, kismotorral, hátamon a kicsivel.

Hazafele játszótér, közben mondókázás-ugrálás, kergetőzés (a kis 7 kilós pakk még mindig a hátamon van).

Hazaérünk vacsora előkészít, gyerekeket megetetjük (igen ketten!), fürdetjük megint vitaminok/gyógyszerek, pizsama, esti mesét olvasok és alvás, nekik!

Olyan 10 körül járunk mire az apjukkal megvacsorázunk, beszélgetünk egy kicsit, zuhany és nekem megint munka, ha nem tudtam befejezni napközben. Éjfélkor kel a kicsi, ha szerencsém van csak eszik és alszik is vissza, ha nem akkor olyan hiszti van hogy a nagyot is felveri és altathatok megint, de tegyük fel hogy szerencsénk van, 1-re már ágyba is vagyok és csak 3-kor kel enni a kicsi…

Ennyi pont egy laza és szerencsés tespedős napunk és akkor egyik se fogzik vagy beteg vagy csak nyűgös az időjárás miatt!

Nem panaszkodok, de ha ezek után apuka még annyit se csinálna meg, hogy együtt vacsoráztatjuk, fürdetjük a kicsiket vagy amíg elszakadok a mosdóba nem cserélné ki a pelenkát, hanem nekem óbégatna, lehet megütném!

2021. szept. 2. 19:52
 35/45 A kérdező kommentje:
A lényeg maradt el. A szex.
2021. szept. 2. 20:26
 36/45 anonim ***** válasza:
33%

Hát 34-es, ehhez is egyfajta (mazochista) hozzáállás kell, hogy ezt csináld, amit ide leírtál. Hol szerepel ebben az egészben a férjed? Az az össz feladata a családdal, hogy este hajlandó fürdetni? Bele ne szakadjon. Miért nem kel reggel legalább segíteni? Pl. csinálhatna magának meg a gyereknek reggelit, amíg te is eszel valamit. Elmehetne hazafelé a boltba, hogy ne neked kelljen a gyerekkel a hátadon menni. Ezt olvasni is rossz volt, de ha neked így jó.

Tudom, apa dolgozik 8 órában, nem várható el tőle több. Legalább kereshetne annyit, hogy neked ne kelljen még éjszaka a melóval vergődni két altatás között.

2021. szept. 2. 22:58
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

34 es 36. Ti hős anyák még egymásba is beleköttök. 😂

Amúgy arról nem én tehetek, hogy nem bírjátok értelmezni azt, hogy 90%. Az még mindig nem mindneki… nyilván van kivétel. De ti egyből ugrottatok, mert betalált 😂

Van aki még a napirendjét is leírta annyira 😂😂

2021. szept. 3. 06:16
 38/45 anonim ***** válasza:
31%

Amúgy “ordenáré stílusom”? Mutasd meg légy olyan kedves, hogy mi ordenárét írtam? 😂

Ne légy ideges, ne vagdalkozz feleslegesen. 😊

2021. szept. 3. 06:18
 39/45 A kérdező kommentje:
Jézusom, jó hogy fektettem a kérdést
2021. szept. 3. 06:35
 40/45 A kérdező kommentje:
Feltettem
2021. szept. 3. 06:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!