Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem akar pelust cserélni?

Nem akar pelust cserélni?

Figyelt kérdés

Van itt olyan anyuka akinek nem akart a párja pelust cserélni?

Nekem párom mindenki hangoztatja hogy ő biztos nem....

Pelenkafobias meg ilyeneket kitalál.

Szerintetek ez mennyire oké vagy korrekt egy apukatol?

2021. szept. 2. 04:57
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó. Csak itthon akkora probléma hogy van ember aki másként gondolkodik mint te/ti.

Ez egy olyan kérdés amit mindenkinek otthon kell megbeszélnie a férjével. Van akinek belefér, van akinek nem.

A selejtes és fogyatékos elég erős jelző, neked konkrétan a férfiakkal mi bajod?! 😂🤦🏻‍♀️

2021. szept. 2. 10:46
 22/45 anonim ***** válasza:
53%
És ha én is azt mondom, hogy nem fér bele, mert én is undorodom tőle, akkor mi van? Miért csak a férfiaknak lehet szabad kártyája, hogy ne kelljen megcsinálnia? Én egyből rossz anya leszek, de a férfiakra legyintünk, hogy jaj hát nem bírja szegényke…
2021. szept. 2. 11:28
 23/45 anonim ***** válasza:
71%
#16 mert mi szeretünk kakis pelenkát cserélni..meg nekünk egyszerűen megy.. mi se azért csináljuk mert hú de jó.. egyébkwnt meg nőkent szívesebben cserélnék olajat egy autóban mint cserélnék pelenkát.....
2021. szept. 2. 12:18
 24/45 anonim ***** válasza:
Akkor menj vissza dolgozni a férjed meg maradjon otthon. Aztán majd muszáj lesz neki megcsinálni..
2021. szept. 2. 12:19
 25/45 anonim ***** válasza:
71%
Hu ez aztán a válasz. Menj vissza dolgozni. Mert az a nő aki otthon van a valagát vakarja egész nap még szegény ura a bányában szenved. Nyilván egy nő sem hívja fel a férjét kettőkor hogy drágám, gyere haza kérlek mert most te vagy a soros. Azonban ha apuka hazaér igenis helyt kell álljon otthon. Egyébként sok nő bőven dolgozik amíg pelusos a gyerek. Akkor is neki kell cserélni?
2021. szept. 2. 12:39
 26/45 anonim ***** válasza:
76%

"nőkent szívesebben cserélnék olajat egy autóban"

Ugye tudod, hogy ez nem csak a friss olaj betöltését jelenti? Az a férfiaknak is menne, a friss pelenkával :-)

2021. szept. 2. 12:39
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

25. Az otthon lévő anyák 90% igenis a valagát meneszti.

Egyesek már lassan azt is elvárnák a férjüktől hogy szoptassa is meg a gyereket. Kit érdekel hogy fizikailag képtelen rá. Találja fel magát.

2021. szept. 2. 19:01
 28/45 anonim ***** válasza:
55%
Te belelátsz mindenki életébe kedves 27-es, vagy a szomszéd Marika sem csinált semmit és innen veszed a bátorságot, hogy ilyen tudományos alapokon nyugvó statisztikát böfögsz ide? :)
2021. szept. 2. 19:10
 29/45 anonim ***** válasza:
Drága 27es 4hónapos babával vagyok itthon , nem alszom normálisan , de mindennap meleg ételell várom haza a férjem ,tiszta házzal, plusz tiszta vasalt ruhával. Tehát ne állít olyat amit nem tudsz. Sőt édesem még ki is szolgálom az embert. 0-24ben szinte talpon vagyok. Még is topon vagyok ,nem hanyagolom el magam sem. Azért mert a te aszonykád trehány ,ne álltalánosíts egyből.
2021. szept. 2. 19:18
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

28. Nem azt irtam mindenki hanem 90%

29. Én vagyok az “asszonyka”, ezt benézted.

Amúgy meg tyű, mennyire találva éreztétek magatokat. A mindenkit! 😂 pedig ugye akinek nem inge…

2021. szept. 2. 19:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!