Mit tegyek, hogyha a gyerekem apja látni akarja a gyerekemet?
Kíváncsi vagyok mennyire igaz,amit utólag idehánytál.
Ugyanis nagyon általános a szöveg...
Kétlem,hogy egy ilyen nő mint xy aki annyira stabil,hogy két egyforma zoknit nem talál,ilyen kérdéseket ír ki,mert maga sem tudja mit kezdjen a gondjaival képes lenne észben tartani mindenfélét csak így.
Most döntöttem el, hogy míg él, nem találkozik a gyerekkel.
Még Htler sem volt ennyire kegyetlen!Pedig elraboltatott egy pár fontos embert...
Elgondolkoztál azon,hogy amit leírtál az milyen kegyetlen,te angyalfióka?
Ezt a sors még vissza fogja adni,ugyanis ugyanúgy hat ránk minden törvény mint a gravitáció.
Nem tesz különbséget semmi,senki között.
Biztos vagyok benne,hogy a kislány és apa élete is jobb lesz majd.
És abban is,hogy egyszer te is megjavulsz vagy valahogy elintéződik hogy te ne károsíts dolgokat. Mindegy hogy melyik.
anya rendesen meg is ütheti a bokáját
Ezt érdemelné.
Most meg nevelni akarja a kislányt = ezt írtad az elején.
Akkor nem fejtetted ki hogy közösen gondolta fele fele időben. Nyilván ezt én sem engedném így de ezt a bíróság sem fogja támogatni. De az, hogy egyáltalán ne engedd el láthatásra amit határozat szabályoz azt nem teheted meg.
"Most döntöttem el, hogy míg él, nem találkozik a gyerekkel."
Egy baj van csak ezzel. Te ezt nem döntheted el.
Remélem hogy egyszer majd te se találkozol vele soha többet egy idő múlva,és akkor majd jössz ide ismét igazolást keresni meg rinyálni.
Ami körbe megy,az körbe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!