Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha a gyerekem...

Mit tegyek, hogyha a gyerekem apja látni akarja a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Eddig nem foglalkozott vele, csak a jó dolgokat vette ki a gyereknevelésből, akkor is csak akkor, ha kedve volt hozzá. Most meg nevelni akarja a kislányunkat, amikor már nem pelenkás, nem kel fel éjszaka, nem hisztizik a boltban mindenki előtt. Ha akkor nem volt ott mellettünk, amikor a gyerekkel sok gond volt, most se legyen már ott, amikor szinte alig van vele gond. Ráadásul az ő gyereknevelése kimerülne annyiban, hogy elviszi játszótérre, lemegy vele focizni, meg elviszi állatkertbe, stb. A bírósághoz fog fordulni, ha nem engedem neki a láthatást, azt mondta. 2 hónapra eltűnt, nem érdeklődött a gyerek iránt, most sem kell.
2021. aug. 29. 11:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
15%
Eloszor a hozzaallasodon kellene valtoztatni. Utana johet a többi.
2021. aug. 29. 16:18
 12/28 A kérdező kommentje:
Oké, akkor hagyom, hogy ki-be járkáljon a gyerek életébe. Úgy jó lesz? Ez már jó hozzáállás?
2021. aug. 29. 16:26
 13/28 anonim ***** válasza:
24%

Hát te tényleg egy atröszt vagy.

Ez szerinted mennyire normális reakció?

Ilyen anyám lenne,inkább apámat választanám aki csak néha néz rám.

Illetve ha anyám nézne rám,valószínű mániákus depressziós lenne a terápiás kutya egyből,ha a 10 méteres aurámba jönne.

És el sem gondolkodtál a leírtakon mellesleg,akkor minek írtad ki a kérdést?

Elmondom,megerősítést vársz mint minden nő a neten. És fel vagy háborodva,ha nincs igazad.

Amikor kapsz pár egyetértő választ,akkor te vagy az Isten.

2021. aug. 29. 17:22
 14/28 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom a gyerektartást elfogadod azért?
2021. aug. 29. 17:28
 15/28 A kérdező kommentje:
Elfogadnám, ha küldött volna bármennyit is. De mindegy, járkáljon csak ki-be az apuka a gyerek életében.
2021. aug. 29. 18:02
 16/28 anonim ***** válasza:
9%

Oké, akkor hagyom, hogy ki-be járkáljon a gyerek életébe. Úgy jó lesz?

Még mindig ugyanazt hajtogatod,de más eredményt vársz.

Mondd csak,az IQ milyen,és mennyi,milyen mértékű szerepet tölt be az életedben?

Ő szemszögéből,ha én lennék ő:

Hát én a pénzt a gyerekemnek adnám,legyen zsebpénze.

Ha láthatnám a sajátomat bakker,mert anyuci nem engedi hogy lássam soha többet,mert az igéret földjéről származik.

De elv magyar.

Aki meg olyan indokokat talál ki,amik irreálisak hogy ne láthassam az egy fasiszta.

Megideologizálja,majd megbüntet érte.

Tehát ismét :

gyereknek mit mondasz majd,ha megkérdezi hogy hol van apa?

Hogy soha többet nem látod?

Megérne egy esélyt,hogy beszéljetek egyszer.

De kva undorító,amit művelsz,meg ahogy gondolkodsz.

És mi van akkor,hogy ha ő próbál valahogy örömet okozni a gyereknek? Kimerülne annyiban...

Az ő kva anyját,mert valahogy próbálja kitapasztalni hogy minek örül legjobban a gyerek... Sport esetleg vagy eszmei játékok,vagy bármi.

Esélyt se kap,hogy a saját gyerekét megtanítsa valamire?

Kitudja,lehet jobban élvezné a kosárlabdázást vele,mint veled.

Honnan tudod,hogy nem?

Vagy legalább annyira,egye fene.

Azt hiszed,hogy a leírt bajok egyediek,és csak veletek történnek?

Vagy hogy úgy kell megoldani,ahogy te teszed?

Szerinted jó a gyereknek,ha majd 30 év múlva találkozik a saját,kbaszott vérszerinti apjával?

Örülne neki?

Csak arra gondolsz,ami neked jó?

Csak köpködsz másokra?

Tudod mi az,hogy üresség/hiány érzete?

Én anyám ugyanilyen volt,11 éves koromban halt meg apám.

Tudod meddig ismertem/egyáltalán mennyi időt láttam effektíven?

Van fogalmad róla,hogy mit okoz ha az egyik szülő hiányzik?

Férfi vagyok,és mivel nem apám nevelt,jórészt papírvékony önbizalommal kellett kezdenem.

Mindenkinél más.

És örültem,ha mehettem.

Ja,de anyám nem örült neki,és ami az ő véleménye,az az én valóságom mi?

Xarni elmehet az a gyerek kedvedtől függetlenül?

Tudod,hogy a gyereknek mi a véleménye amúgy?

Vagy annyira okos,hogy ki is tudd deríteni hogy valójában mit gondol?

Minden vagy,csak anya nem.

Nagyon sajnálom a kislányt,és biztos rádküldeném a gyermekvédelmiseket. Biztosra veszem,hogy sok dolgot nem hangoztatsz/mondasz el,ami lényeges vagy téged nem jó színben tüntetne fel.

A gyerek mellesleg lelkileg olyan,hogy ha örül/nem azt sokszor intenzív érzelemmel mutatja ki. Ez az egyik szerencséd,különben annyira mennél mint vak a némafilmel.

Gondolom utálja az apját?

Tán nem szólal meg,nem mond el dolgokat mert belenevelted hogy neked mindig igazad van,tökéletes vagy és sose hibázol?

Hát sokat hibázol,ezt észre kéne venned a szűk látóköröddel.

Csak azt hiszed,amit látsz nem?

Jól megy minden?

Mellesleg remélem jól megetetted valami dumával szegényt,és most "beletörődni próbál" abba,hogy jogilag semmi esélye ebben az országban egy nőnek nem minősülő nő ellen SEM.

Vele sem beszéltél gondolom túl lényegesen,részletesen,úgy hogy nem veszekedtetek.

Vagy vagy annyira nárcisztikus,hogy kiprovokáld tudat alatt a veszekedést,és rá mutogass.

Isten ments,hogy neked gyereked legyen mégegy.

Szegény egynek viszont ha jól gondolkodik,rátalál arra a tudásra ami hasznos a gyakorlatban,és rájön hogy milyen törvények alapján működik az hogy mi hogy történik....

mellesleg sok lelki intelligenciát szerez,akkor rá fog jönni,hogy megtanítottad arra,hogy mit nem szabad csinálni ha majd neki gyereke lesz.

2021. aug. 29. 18:29
 17/28 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem már idegileg kiborult annyira,hogy már csak azért is megkérdezze hogy láthatom a saját gyerekem bmeg?

Kitudja,hogy benne milyen folyamatok játszódnak le.

Mellesleg lehet,hogy ő is úgy érzi hogy tennie kéne,de ahogy levitte a játszótérre te meg lebaxtad lehet elment az a maradék önbizalma.

Nem mindenki azonnal tehetséges szülő,de te egyáltalán a határát sem súrolnád,ha bottal ütnének ism

2021. aug. 29. 18:38
 18/28 anonim ***** válasza:
29%

Seeking validation,megerősítés.

Ki vagy akadva latom,ha nem kapod meg.

Ilyenbol is kevesebb kene...

Boldogabbak lennenek nem csak a gyerekek....

2021. aug. 29. 18:46
 19/28 A kérdező kommentje:

A "próbálja kitapasztalni a szülőséget" meg az "éveken át le se sz.rom, hónapokig nem keresem a gyereket" között van egy kis különbség, nem?

Éveken át ment ez. Éveken át.

A legnagyobb bajban hagyott ott engem és a gyereket, mert hoppá, bocsika, mégse akar családot. Egy büdös fillért nem fizetett. Fagyizni is az én pénzemen viszi el. Én "fizetek" neki, hogy vigye fagyizni. Hónapokig nem keresi, aztán visszatér. Sose szóltam azért, hogy csak annyit van a gyerekkel. Most jött azzal, hogy mit szólnék ahhoz, hogyha közösen nevelnénk, egy hét itt, egy hét ott. Mondtam neki, hogy nem, és hagyjon minket, ha két hónapig nem bírta felvenni a telefont, vagy nem bírt felhívni. Volt, hogy 8 hónapig nem hallottunk róla semmit. Igen, szóvá tettem neki most. De én vagyok a rossz.

Ha ide egy nő leírja, hogy megbánta a gyerekét, akkor mindennek elhordjátok. De ha egy férfi ki-be járkál a gyerek életébe, hónapokig nem keresi, nem ér rá felhívni, hogy él-e még a gyerek, akkor hagyjuk, mert próbálgatja, hogy mi jó a gyerekünknek.

Tudjátok mit? Sz0pj4tok ki a kettős mércéteket!

Most döntöttem el, hogy míg él, nem találkozik a gyerekkel. Ez már nem az első alkalom, hogy nem kereste hónapokig. Se telefon, se semmi.

2021. aug. 29. 18:48
 20/28 A kérdező kommentje:
És itt befejeztem.
2021. aug. 29. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!